Palma: "Vučić je marka za one što ga napadaju"

Predsjednik JS i šef poslaničke grupe JS u Skupštini Srbije Dragan Marković Palma uručio je Aleksandru Martinović kapu za predsjednika Aleksandra Vučića.

Srbija 19.01.2021 | 18:25
Palma: "Vučić je marka za one što ga napadaju"

"Kapa koju sam poklonio za Vučića je inače marke La kosta. A zašto markiran kačket? Zato što to nose samo najbolji na svijetu kao što je Novak Đoković, a Vučić je marka za one što ga napadaju", izjavio je Maković na kolegijumu u Skupštini Srbije, prilikom uručivanja kape Martinoviću za predsjednika.

"Ova kapa je simbol da su opozicionari u Srbiji od svih napada na predsjednika Vučića, jedino u pravu da nije imao kapu na Zlatiboru prilikom puštanja u rad gondole", dodao je Palma.

Šef poslaničke grupe Jedinstvene Srbije rekao je da je sve ostalo što su kritikovali Vučića, od onoga da je izdao Kosovo, do borbe države sa pandemijom, spašavanja privrede kada je cijela svjetska privreda u kolapsu, da nema demokratije u Srbiji, pa sve do uređenja grada Beograda, posebno kada je reč o Beogradu na vodi i beogradske promenade, netačno. Jedina stvar koja je tačna jeste da predsjednik nije imao kapu na Zlatiboru.

"Tako su kritikovali Vučića zbog stolice na kojoj je sjedio na prijemu kod predsjednika Sjedinjenih Američkih Država. A na kojoj stolici su sjedeli ovi iz dela sadašnje opozicije u Srbiji? Oni su sjedeli na klupi u parku ispred Bijele kuće", dodao je on.

Kapa je, kako je rekao Palma, pokazatelj da dio opozicije u Srbiji ne zanima ni Kosovo i Metohija, ni epidemija, ni ekonomija, ni lokalne samouprave, pa čak ih ne zanima ni međustranački dijalog.

"Njih samo zanima kako doći na vlast bez izbora", poručio je predsjednik Jedinstvene Srbije.

Kapu je poklonio kako bi, kako on kaže, izbio iz ruku opozicije jedini i poslednji argument, da više ne bi mogli ništa da kažu.

"Sada će predsjednik Srbije imati kapu, pa ga molim da stavi kapu na glavu kada pada snijeg", rekao je Palma.

Odlazak predsjednika Srbije na Zlatibor je pokazatelj, kako je Dragan Marković rekao, da je on uvijek za sve ono dobro što se radi za Srbiju.

"Vučić je time pokazao da je predsjednik svih građana Srbije bez obzira na političko, vjersko i nacionalno opredjeljenje", zaključio je Dragan Marković Palma.

(B92) 

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

JA

19.01.2021 18:43

Ne mogu da zaustavim suze.

ODGOVORITE
Name

Max

20.01.2021 01:13

I mene je bas dobro nasmijao.

Name

RUDONJA

19.01.2021 19:41

Jebolji pogledaj nam privredu EP RS ŠUME SRPSKE POŠTE SRPSKE ZDRAVSTVO SRPSKE I T D SVI U ODLIČNOM STANJU BUDJET STABILAN DIJELI SE 13 TA PLATA OBVEZNICE SVAKI MJESEC NA BL BERZI IDU KO ALVA SVE U SVEMU DA NAM I NJEMAČKA ZAVIDI

ODGOVORITE
Name

Dragan

19.01.2021 20:48

Najbolji politicar I najpametniji zato ga pojedinci I mrze. Zivio Aleksandra Vucic

ODGOVORITE
Name

TITO

20.01.2021 00:43

Da Bog Da vam vlado jos 100 godina

Name

Re

20.01.2021 01:19

Nije najbolji i najpametniji nego je najveci diktator u regionu.

Name

re re

20.01.2021 12:28

Ko po tebi je dobar političar???

Name

Tz

20.01.2021 07:39

E Dragane u kakvoj si ti zabludi

ODGOVORITE
Name

Palma

20.01.2021 13:36

Neuništivi Palma. Doživotni načelnik Jagodine(Svetozareva). Primjer kako se dobijaju lokalni izbori i privlače investicije u opštinu. A čovjek je klasičan balvan, ali se razumije u struku.

ODGOVORITE