Три месеца живео на аеродрому јер се плашио да лети због ковида!

Адитја Синг из Калифорније живео је у чикашком аеродрому О'Харе скривајући се у обезбеђеном делу зграде јер се плашио да оде кући због пандемије ковида 19.

Занимљивости 19.01.2021 | 15:26
Три месеца живео на аеродрому јер се плашио да лети због ковида!

Адитyа Удаи Сингх ухапшен је за викенд када су му полицајци тражили документа. Тужиоци су пред судом рекли да је Синг у Чикаго стигао 19. октобра и наводно живео у обезбеђеном делу од тада.

Судија Сузана Ортиз збуњена је била речима тужилаца.


"Ако сам добро разумела, ви ми говорите да је неауторизовани појединац наводно живео у обезбеђеном делу аеродрома од 19. октобра до 16. јануара и није откривен за све то време?“, упитала је судија, преноси Цхицаго Трибуне.

Синга су открила двојица запослених у "Унитед Аирлинес"-у, када су му пришла и тражила идентификацију. Помоћница тужиоца Кејтлин Хагерти рекла је да је Синг спустио маску и показао им идентификациону значку коју је носио око врата.

На легитимацији је писало "оперативни менаџер“. Једини проблем је што она заправо није припадала Сингу, већ раднику који је пријавио њен нестанак 26. октобра.

Запослени су онда звали полицију, која је ухапсила Синга. Синг је касније рекао да због страха од ковида 19 није хтео да оде кући а да је на аеродрому живео од помоћи путника на аеродрому.

На крају је Синг оптужен за лажно представљање у ограниченом подручју аеродрома и крађу мању од 500 долара, потврдила је полиција Чикага ЦНН-у.

Судија Ортиз је забранила Сингху да поново крочи на аеродром а кауцију му је одредила 1.000 долара. Пред судом ће се поново наћи 27. јануара.

Извор: Занимљивостидана.цом

 

Коментари / 0

Оставите коментар