Tri meseca živeo na aerodromu jer se plašio da leti zbog kovida!

Aditja Sing iz Kalifornije živeo je u čikaškom aerodromu O'Hare skrivajući se u obezbeđenom delu zgrade jer se plašio da ode kući zbog pandemije kovida 19.

Zanimljivosti 19.01.2021 | 15:26
Tri meseca živeo na aerodromu jer se plašio da leti zbog kovida!

Aditya Udai Singh uhapšen je za vikend kada su mu policajci tražili dokumenta. Tužioci su pred sudom rekli da je Sing u Čikago stigao 19. oktobra i navodno živeo u obezbeđenom delu od tada.

Sudija Suzana Ortiz zbunjena je bila rečima tužilaca.


"Ako sam dobro razumela, vi mi govorite da je neautorizovani pojedinac navodno živeo u obezbeđenom delu aerodroma od 19. oktobra do 16. januara i nije otkriven za sve to vreme?“, upitala je sudija, prenosi Chicago Tribune.

Singa su otkrila dvojica zaposlenih u "United Airlines"-u, kada su mu prišla i tražila identifikaciju. Pomoćnica tužioca Kejtlin Hagerti rekla je da je Sing spustio masku i pokazao im identifikacionu značku koju je nosio oko vrata.

Na legitimaciji je pisalo "operativni menadžer“. Jedini problem je što ona zapravo nije pripadala Singu, već radniku koji je prijavio njen nestanak 26. oktobra.

Zaposleni su onda zvali policiju, koja je uhapsila Singa. Sing je kasnije rekao da zbog straha od kovida 19 nije hteo da ode kući a da je na aerodromu živeo od pomoći putnika na aerodromu.

Na kraju je Sing optužen za lažno predstavljanje u ograničenom području aerodroma i krađu manju od 500 dolara, potvrdila je policija Čikaga CNN-u.

Sudija Ortiz je zabranila Singhu da ponovo kroči na aerodrom a kauciju mu je odredila 1.000 dolara. Pred sudom će se ponovo naći 27. januara.

Izvor: Zanimljivostidana.com

 

Komentari / 0

Ostavite komentar