Звездина побједа над Реал Мадридом веома важна

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да је вечерашња побједа над Реал Мадридом веома важна због самопоуздања.

Кошарка 18.01.2021 | 21:39
Звездина побједа над Реал Мадридом веома важна

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да је вечерашња победа над Реал Мадридом веома важна због самопоуздања.

"Ово је веома важна побједа за самопоуздање. Честитам својим играчима. Била је добра утакмица. Најважније је било да играмо боље него на прошлој утакмици, а играли смо заиста добро", рекао је Радоњић одмах послије утакмице у Мадриду.

Звијезда је побиједила Реал са 79:77 у заосталој утакмици 19. кола Евролиге.

"Важно је било да наставимо у другом дијелу са добром игром из првог. Контролисали смо ситуацију. Послије смо правили на крају неке грешке и било је неизвјесно, али смо остварили важну побједу", казао је Радоњић.

Огњен Добрић је рекао да је Звезда остварила велику побједу.

"Велика је ствар побиједити овдје, где је веома тешко играти. Честитам својој екипи на великој побједи", рекао је Добрић.

Кори Волден је навео да самопоуздање послије побједе треба пренети на наредне утакмице.

"Играли смо добро и срећан сам због побједе. Ово је добра, огромна побједа. Показали смо да можемо да играмо са оваквим екипама. Надам се да ћемо ово самопоуздање пренијети на следећу утакмицу", рекао је Волден.

Звезда ће наредну утакмицу играти у петак против Барселоне у Београду.

(Бета)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јаффа

19.01.2021 05:42

Звезда је то! Браво

ОДГОВОРИТЕ