Zvezdina pobjeda nad Real Madridom veoma važna

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je večerašnja pobjeda nad Real Madridom veoma važna zbog samopouzdanja.

Košarka 18.01.2021 | 21:39
Zvezdina pobjeda nad Real Madridom veoma važna

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je večerašnja pobeda nad Real Madridom veoma važna zbog samopouzdanja.

"Ovo je veoma važna pobjeda za samopouzdanje. Čestitam svojim igračima. Bila je dobra utakmica. Najvažnije je bilo da igramo bolje nego na prošloj utakmici, a igrali smo zaista dobro", rekao je Radonjić odmah poslije utakmice u Madridu.

Zvijezda je pobijedila Real sa 79:77 u zaostaloj utakmici 19. kola Evrolige.

"Važno je bilo da nastavimo u drugom dijelu sa dobrom igrom iz prvog. Kontrolisali smo situaciju. Poslije smo pravili na kraju neke greške i bilo je neizvjesno, ali smo ostvarili važnu pobjedu", kazao je Radonjić.

Ognjen Dobrić je rekao da je Zvezda ostvarila veliku pobjedu.

"Velika je stvar pobijediti ovdje, gde je veoma teško igrati. Čestitam svojoj ekipi na velikoj pobjedi", rekao je Dobrić.

Kori Volden je naveo da samopouzdanje poslije pobjede treba preneti na naredne utakmice.

"Igrali smo dobro i srećan sam zbog pobjede. Ovo je dobra, ogromna pobjeda. Pokazali smo da možemo da igramo sa ovakvim ekipama. Nadam se da ćemo ovo samopouzdanje prenijeti na sledeću utakmicu", rekao je Volden.

Zvezda će narednu utakmicu igrati u petak protiv Barselone u Beogradu.

(Beta)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Jaffa

19.01.2021 05:42

Zvezda je to! Bravo

ODGOVORITE