Анастасија похађала школу глуме па пружила подршку глумици!

Као бомба одјекнула је вест да је угледни сценариста, режисер и учитељ глуме Мирослав Мика Алексић силовао Милену Радуловић када је била малолетна. Ова вест потресла је читаву домаћу јавност, а тим поводом се огласила и ћерка Светлане Цеце Ражнатовић, Анастасија Ражнатовић.

Забава 17.01.2021 | 21:12
Анастасија похађала школу глуме па пружила подршку глумици!

Певачица је истакла да је згрожена, и да је она као дете похађала ту школу.

 

"Као неко ко је као дете кратко похађао ту школу, мало је рећи да сам ужаснута и згранута. Подршка храброј Милени и свим девојкама које су пролазиле кроз ову голготу", написала је Анастасија.

Подестимо, Милена Радуловић је у потресном интервјуу истакла да је имала 17 година када ју је он силовао.

 

- Шест година сам била у школи Мике Алексића када ме је силовао. Имала сам 17 година. То се није догодило једном. Понављало се - рекла је Милена Радуловић па додала:

 

- Група је имала добре стране. Читали смо једну књигу недељно, ишли у позориште, гледали филмове, били смо културна, добра деца. У групи се пропагирала религија, часови су почињали молитвом „Оче наш”, девојчице су долазиле у сукњама, дечаци у ципелама, коса и нокти су морали бити уредни. Али увек је било строго, сурово. Он је био веома строг, а сви су говорили: „Па, добро, он јесте суров, али такав је Мика, он има своје методе”. Постојала су јасна правила - каже Милена Радуловић за Блиц.

Иначе мало ко зна да је баш Мика Алексић снимио "свадбу века" - Светлане Цеце Ражнатовић и Жељка Ражнатовића Аркана.

Снимање свадбе организовао је режисер Мирослав Алексић, својевремено награђивани режисер државне телевизије који се неколико година раније упознао с Арканом када је команданта Српске добровољачке гарде овековечио у Тењи. Алексић је цео ток свадбе снимао с пет покретних камера. Укупно је снимљено око 30 сати материјала од кога је касније сачињена касета у трајању од 90 минута.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

 

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ре

18.01.2021 19:47

Аман Цеца и њена дјеца свакој чорби мирођија...докле више???

ОДГОВОРИТЕ
Name

За ре

21.01.2021 10:03

Ста имас против Цеце и њезине деце?Зиви и здрави били.