Anastasija pohađala školu glume pa pružila podršku glumici!

Kao bomba odjeknula je vest da je ugledni scenarista, režiser i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić silovao Milenu Radulović kada je bila maloletna. Ova vest potresla je čitavu domaću javnost, a tim povodom se oglasila i ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović.

Zabava 17.01.2021 | 21:12
Anastasija pohađala školu glume pa pružila podršku glumici!

Pevačica je istakla da je zgrožena, i da je ona kao dete pohađala tu školu.

 

"Kao neko ko je kao dete kratko pohađao tu školu, malo je reći da sam užasnuta i zgranuta. Podrška hrabroj Mileni i svim devojkama koje su prolazile kroz ovu golgotu", napisala je Anastasija.

Podestimo, Milena Radulović je u potresnom intervjuu istakla da je imala 17 godina kada ju je on silovao.

 

- Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - rekla je Milena Radulović pa dodala:

 

- Grupa je imala dobre strane. Čitali smo jednu knjigu nedeljno, išli u pozorište, gledali filmove, bili smo kulturna, dobra deca. U grupi se propagirala religija, časovi su počinjali molitvom „Oče naš”, devojčice su dolazile u suknjama, dečaci u cipelama, kosa i nokti su morali biti uredni. Ali uvek je bilo strogo, surovo. On je bio veoma strog, a svi su govorili: „Pa, dobro, on jeste surov, ali takav je Mika, on ima svoje metode”. Postojala su jasna pravila - kaže Milena Radulović za Blic.

Inače malo ko zna da je baš Mika Aleksić snimio "svadbu veka" - Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana.

Snimanje svadbe organizovao je režiser Miroslav Aleksić, svojevremeno nagrađivani režiser državne televizije koji se nekoliko godina ranije upoznao s Arkanom kada je komandanta Srpske dobrovoljačke garde ovekovečio u Tenji. Aleksić je ceo tok svadbe snimao s pet pokretnih kamera. Ukupno je snimljeno oko 30 sati materijala od koga je kasnije sačinjena kaseta u trajanju od 90 minuta.

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

 

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

re

18.01.2021 20:47

Aman Ceca i njena djeca svakoj čorbi mirođija...dokle više???

ODGOVORITE
Name

Za re

21.01.2021 11:03

Sta imas protiv Cece i njezine dece?Zivi i zdravi bili.