Естрада стала уз глумицу која је проговорила о силовању!

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су Мирослава Алексића због постојања основа сумње да је извршио кривична дела силовање и недозвољене полне радње.

Забава 17.01.2021 | 17:26
Естрада стала уз глумицу која је проговорила о силовању!

Глумица Милена Радуловић испричала је да је Алексић док је била малолетна силовао и да се то догодило више пута. Подршку су Милени пружиле бројне колеге, али и познате личности са српске естраде, које су згрожене оним што се десило.

 

Ана Бекута, Катарина Живковић, Катарина Грујић, Слоба Радановић, Милица Тодоровић, Милица Павловић и друге јавне личности преко друштвених мрежа упутиле су подршку глумици, али и другим жртвама Мике Алексића.

"Јуче се догодила велика ствар за Србију и наше друштво - Милена је проговорила. Много је Милена у свим сферама друштва, у школама, институцијама, компанијама. Жене углавном ћуте јер знају да ће испасти криве што су обукле сукњу или што нису одмах проговориле, а деца ћуте јер мисле да су саучесници у тим монструозним чиновима. Милена хвала ти што си проговорила. Спасила си барем још једну девојку пакла који си прошла. Девојке, нисте саме. Нисте криве", написала је Ана Бекута, а њену поруку поделила је Милица Тодоровић и додала:

 

"Браво, храбра девојко!"

"Подршка девојкама", написали су Слоба и Катарина Грујић на својим Инстаграм профилима.

Ана Севић такође је Миленину исповест поделила на друштвеним мрежама, али и њен колега Никола Роквић који је написао:

"Подршка за Милену Радуловић као и за све девојке које су прошле или пролазе кроз овај ужас."

"Да су те девојчице које се баве глумом и завршавају глуму изложене таквим људима јесте истина. Био сам присутан више пута када су добиле такав позив да дођи на "кастинг", од стране полупијаних колега и пијаних џукела који никад не би опастили да нису то сто јесу", оштро је прокоментарисао Драган Маринковић Маца за "Премијеру".

"У великом броју случајева предатори несметано воде своје хетеросе*суалне животе, а педофилија је за њих спорт. И њих занимају деца, не само девојчице - него деца. Они се хране дечјим страхом, невиношћу, неснађеношћу зато и иду за њима", пише на фотографији коју је Марија Килибарда објавила на Инстаграму.

"Не, ми нисмо криве", написала је Сања Вучић из групе "Хуррицане" на Инстаграму и ставила ознаку - подршка.

"Свака част свакој жени која је проговорила. Свако ко каже другачије је монструм. Хвала им", написала је Ана Михајловски.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

 

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

МВ

17.01.2021 22:28

На ста само лици матора сподоба.

ОДГОВОРИТЕ