Estrada stala uz glumicu koja je progovorila o silovanju!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Miroslava Aleksića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje.

Zabava 17.01.2021 | 17:26
Estrada stala uz glumicu koja je progovorila o silovanju!

Glumica Milena Radulović ispričala je da je Aleksić dok je bila maloletna silovao i da se to dogodilo više puta. Podršku su Mileni pružile brojne kolege, ali i poznate ličnosti sa srpske estrade, koje su zgrožene onim što se desilo.

 

Ana Bekuta, Katarina Živković, Katarina Grujić, Sloba Radanović, Milica Todorović, Milica Pavlović i druge javne ličnosti preko društvenih mreža uputile su podršku glumici, ali i drugim žrtvama Mike Aleksića.

"Juče se dogodila velika stvar za Srbiju i naše društvo - Milena je progovorila. Mnogo je Milena u svim sferama društva, u školama, institucijama, kompanijama. Žene uglavnom ćute jer znaju da će ispasti krive što su obukle suknju ili što nisu odmah progovorile, a deca ćute jer misle da su saučesnici u tim monstruoznim činovima. Milena hvala ti što si progovorila. Spasila si barem još jednu devojku pakla koji si prošla. Devojke, niste same. Niste krive", napisala je Ana Bekuta, a njenu poruku podelila je Milica Todorović i dodala:

 

"Bravo, hrabra devojko!"

"Podrška devojkama", napisali su Sloba i Katarina Grujić na svojim Instagram profilima.

Ana Sević takođe je Mileninu ispovest podelila na društvenim mrežama, ali i njen kolega Nikola Rokvić koji je napisao:

"Podrška za Milenu Radulović kao i za sve devojke koje su prošle ili prolaze kroz ovaj užas."

"Da su te devojčice koje se bave glumom i završavaju glumu izložene takvim ljudima jeste istina. Bio sam prisutan više puta kada su dobile takav poziv da dođi na "kasting", od strane polupijanih kolega i pijanih džukela koji nikad ne bi opastili da nisu to sto jesu", oštro je prokomentarisao Dragan Marinković Maca za "Premijeru".

"U velikom broju slučajeva predatori nesmetano vode svoje heterose*sualne živote, a pedofilija je za njih sport. I njih zanimaju deca, ne samo devojčice - nego deca. Oni se hrane dečjim strahom, nevinošću, nesnađenošću zato i idu za njima", piše na fotografiji koju je Marija Kilibarda objavila na Instagramu.

"Ne, mi nismo krive", napisala je Sanja Vučić iz grupe "Hurricane" na Instagramu i stavila oznaku - podrška.

"Svaka čast svakoj ženi koja je progovorila. Svako ko kaže drugačije je monstrum. Hvala im", napisala je Ana Mihajlovski.

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

 

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

MV

17.01.2021 23:28

Na sta samo lici matora spodoba.

ODGOVORITE