Милица,Вук и Дејан планинаре, шетају и уживају у кулинарству!

Певачица Милица Павловић ужива на Мокрој Гори, где јој, поред осталих, друштво прави глумац Вук Костић.

Забава 12.01.2021 | 21:11
Милица,Вук и Дејан планинаре, шетају и уживају у кулинарству!

Према речима извора, весело друштво већ данима ужива у планинарењу и обиласку природног резервата, али и храни и пићу које нуди смештај у којем су одсели.

"Милица је одлучила да се мало удаљи од градске вреве, па је одвојила неколико дана како би са пријатељима отишла далеко од буке. Како је одлучила да буде у комплексу који је саградио Емир Кустурица, тамо се и запутила. Међутим, већ први дан срела је Вука Костића, који је тамо малтене домаћин јер сваки слободан тренутак користи како би се одморио баш на овом месту. Он их је одмах усмерио шта треба да виде и спровео кроз читав тај део", каже навнодно извор који се затекао на истом месту и додаје:

"Поред Вукових и Миличиних пријатеља, ту је био и трубач Дејан Петровић па су сви заједно уживали свакодневно. Ишли су на планинарење, шетали козјим стазама, уживали у кулинарству у које се глумац прилично разуме."

У прилог томе колико су уживали у заједночком дружењу говоре и фотографије на којима се види да су певачица и глумац насмајани, као и читава екипа која се са њима проводила.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Милица Павловиц (@сеноритамилица)

Извор: Курир.рс фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар