Milica,Vuk i Dejan planinare, šetaju i uživaju u kulinarstvu!

Pevačica Milica Pavlović uživa na Mokroj Gori, gde joj, pored ostalih, društvo pravi glumac Vuk Kostić.

Zabava 12.01.2021 | 21:11
Milica,Vuk i Dejan planinare, šetaju i uživaju u kulinarstvu!

Prema rečima izvora, veselo društvo već danima uživa u planinarenju i obilasku prirodnog rezervata, ali i hrani i piću koje nudi smeštaj u kojem su odseli.

"Milica je odlučila da se malo udalji od gradske vreve, pa je odvojila nekoliko dana kako bi sa prijateljima otišla daleko od buke. Kako je odlučila da bude u kompleksu koji je sagradio Emir Kusturica, tamo se i zaputila. Međutim, već prvi dan srela je Vuka Kostića, koji je tamo maltene domaćin jer svaki slobodan trenutak koristi kako bi se odmorio baš na ovom mestu. On ih je odmah usmerio šta treba da vide i sproveo kroz čitav taj deo", kaže navnodno izvor koji se zatekao na istom mestu i dodaje:

"Pored Vukovih i Miličinih prijatelja, tu je bio i trubač Dejan Petrović pa su svi zajedno uživali svakodnevno. Išli su na planinarenje, šetali kozjim stazama, uživali u kulinarstvu u koje se glumac prilično razume."

U prilog tome koliko su uživali u zajednočkom druženju govore i fotografije na kojima se vidi da su pevačica i glumac nasmajani, kao i čitava ekipa koja se sa njima provodila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Izvor: Kurir.rs foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar