Село Мештревац код Фоче одсјечено због снијега

Становници Мештревца су већ неколико дана због сњежних падавина одсјечени од остатка општине Фоча. Начелник општине Милан Вукадиновић је најавио да би данас уз помоћ тешке механизације требало почети чишћење снијега.

Република Српска 12.01.2021 | 09:49
Село Мештревац код Фоче одсјечено због снијега

На подручју Мештревца сметови су и преко метар снијега. За деблокаду тог дијела општине потребна нам је тешка механизација и вјерујем да ћемо током дана успјети деблокирати ово подручје. Машине смо послали и у друге дијелове општине и вјерујем да ћемо ускоро имати нормално стање, истакао је Вукадиновић.

У Мештревцу нема струје, а у Електродистрибуцији имају пуне руке посла јер је до прекида снабдијевања електричном енергијом дошло на још неколико локација. Без струје су села око Миљевине, Завајт и Закамур.

Из општине су позвали све предсједнике Мјесних заједница да се јаве уколико имају проблема са снијегом, или снабдијевањем електричном енергијом, преноси Патриа.

(БН) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Фоцак

12.01.2021 09:30

Е мој Милане колико су вец дана без струје? Гдје ти је Гоци и његова механизација теска? Он те је гурао на изборима. Сто нисте први дан повели цистити? А да,просли избори па вам ти људи нису висе битни

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

12.01.2021 09:35

Изненадио снег у јануару.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вратло

12.01.2021 11:42

Није луд да чисти ,добијо је гласове. Има пречег посла - вага јаја са Г. Павловићем!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лела

12.01.2021 12:49

Немојте на Милана бар је лијеп