Selo Meštrevac kod Foče odsječeno zbog snijega

Stanovnici Meštrevca su već nekoliko dana zbog snježnih padavina odsječeni od ostatka opštine Foča. Načelnik opštine Milan Vukadinović je najavio da bi danas uz pomoć teške mehanizacije trebalo početi čišćenje snijega.

Republika Srpska 12.01.2021 | 09:49
Selo Meštrevac kod Foče odsječeno zbog snijega

Na području Meštrevca smetovi su i preko metar snijega. Za deblokadu tog dijela opštine potrebna nam je teška mehanizacija i vjerujem da ćemo tokom dana uspjeti deblokirati ovo područje. Mašine smo poslali i u druge dijelove opštine i vjerujem da ćemo uskoro imati normalno stanje, istakao je Vukadinović.

U Meštrevcu nema struje, a u Elektrodistribuciji imaju pune ruke posla jer je do prekida snabdijevanja električnom energijom došlo na još nekoliko lokacija. Bez struje su sela oko Miljevine, Zavajt i Zakamur.

Iz opštine su pozvali sve predsjednike Mjesnih zajednica da se jave ukoliko imaju problema sa snijegom, ili snabdijevanjem električnom energijom, prenosi Patria.

(BN) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Focak

12.01.2021 09:30

E moj Milane koliko su vec dana bez struje? Gdje ti je Goci i njegova mehanizacija teska? On te je gurao na izborima. Sto niste prvi dan poveli cistiti? A da,prosli izbori pa vam ti ljudi nisu vise bitni

ODGOVORITE
Name

Borac

12.01.2021 09:35

Iznenadio sneg u januaru.

ODGOVORITE
Name

Vratlo

12.01.2021 11:42

Nije lud da čisti ,dobijo je glasove. Ima prečeg posla - vaga jaja sa G. Pavlovićem!?

ODGOVORITE
Name

Lela

12.01.2021 12:49

Nemojte na Milana bar je lijep