Соколац: Без струје осам села

- Екипе електродистрибутивне Радне јединице Соколац раде на отклањању кварова на дијелу далековода Соколовићи због чега је осам села без струје, рекао је јутрос Срни управник ове Радне јединице Срђан Кнежевић.

Република Српска 12.01.2021 | 09:12
Соколац: Без струје осам села

Кнежевић је навео да су села од Кусача до Соколовића без струје од јуче од 14.00 часова, а кварови ће бити отклоњени данас до краја радног времена.

Према његовим ријечима, јуче су отклоњени кварови на 10-киловолтном далеководу "Каљина", на коме је без напона било тридесетак трафо-станица.

Стручни сарадник за локалне путеве општине Соколац Миланко Добриловић рекао је јутрос да су сви приоритетни локални путеви до центара мјесних заједница очићени и да су екипе зимске службе радиле до касно синоћ на правцима Подроманија-Каљина-Бањалучица-Баре, Жљебови-Соколовићи-Калиманићи, Равна Романија - Црвене Стијене, Соколац-Ћаварине-Шенковићи, Иван Поље - Озерковићи и Ћилимара - Ново село - Крније.

Он је додао да се локални путеви чисте према раније утврђеним приоритетима за одржавање путева у зимском периоду на подручју општине Соколац.

На Сокоцу је висина снијега 24 центиметра, а јутарња температура минус пет степени Целзијусових, према подацима Метеоролошке станице у овом мјесту.

(Срна) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

А ПОКРАДЕНА КОЛА

12.01.2021 08:46

ТАМАН ДА ЗАТРПА ПОКРАДЕНА КОЛА ПО ЧЕМУ ЈЕ ТАЈ КРАЈ ЈАКО ПОЗНАТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Романија

12.01.2021 09:15

Па расјеците једном дрвеће да не пада на струјне жице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

12.01.2021 09:28

Пошто и на Сокоцу шума се масовно краде, дајте бар испод далековода сјеците да и ми народ имамо какве користи.

ОДГОВОРИТЕ