Имање на ком је живео Мајкл Џексон има новог власника!

Продаја чудесне “Недођије” након десет година од смрти краља попа Мајкла Џексона, извршена је за 22 милиона долара. Она садржи чак 1.100 хектара и првобитно је оглашена по цени од од 100 милиона долара.

Забава 11.01.2021 | 22:27
Имање на ком је живео Мајкл Џексон има новог власника!

Власник имања је сада Мајклов некадашњи пријатељ, Рон Баркл, саопштио је његов портпарол. Он је за “Недођију” платио 22 милиона долара, јавља „НYТимес“.

Џексон је имање платио 19,5 милиона, а дао му је назив по месту из приче о Петру Пану, где одлазе деца која не желе да одрасту. Џексон је “Недођију” купио 1987. године и настанио се у њој на врхунцу каријере.

Ранч је претворио у комплекс за разоноду, изградио је зоолошки врт и забавни парк, где су деца и њихове породице могла да проводе време.

Изван главне куће која подсећа на прави дворац, ранч се може похвалити 21 зградом, укључујући више пансиона и биоскоп са чак 50 места.

Затим постоји неколико погодности за љубитеље спорта - базен, кошаркашки и тениски терен. Целокупно имање садржи мноштво травнатих и посебно уређених површина, које садрже статуе из цртаних филмова посебно направљење за Џексона. Све то је сам Мајкл дизајнирао како би изван свог дворца имао праву бајку.

Ни сама унутрашњост велелепне зграде није ништа мање луксузна и бајковита. Сваки кутак дома посебно је уређен и има јединствене садржаје, а због великог броја соба многи су увек коментарисали да подсећа више на хотел него на регуларан дом.

“Недођија” је деведесетих и двехиљадитих била под лупом неколико истрага поводом оптужби да је Џексон сексуално злостављао децу. Он је одбацио оптужбе тужилаца у Санта Барбари да је “Недођија” била место где је мамио дечаке.

Певач је 2005. године ослобођен оптужби да је на ранчу злостављао тринаестогодишњег дечака, а у “Недођију” се након тога није враћао.

извор: Курир.рс/НYтимес.цом Фото: Профимедиа/ЕПА

Коментари / 0

Оставите коментар