Imanje na kom je živeo Majkl Džekson ima novog vlasnika!

Prodaja čudesne “Nedođije” nakon deset godina od smrti kralja popa Majkla Džeksona, izvršena je za 22 miliona dolara. Ona sadrži čak 1.100 hektara i prvobitno je oglašena po ceni od od 100 miliona dolara.

Zabava 11.01.2021 | 22:27
Imanje na kom je živeo Majkl Džekson ima novog vlasnika!

Vlasnik imanja je sada Majklov nekadašnji prijatelj, Ron Barkl, saopštio je njegov portparol. On je za “Nedođiju” platio 22 miliona dolara, javlja „NYTimes“.

Džekson je imanje platio 19,5 miliona, a dao mu je naziv po mestu iz priče o Petru Panu, gde odlaze deca koja ne žele da odrastu. Džekson je “Nedođiju” kupio 1987. godine i nastanio se u njoj na vrhuncu karijere.

Ranč je pretvorio u kompleks za razonodu, izgradio je zoološki vrt i zabavni park, gde su deca i njihove porodice mogla da provode vreme.

Izvan glavne kuće koja podseća na pravi dvorac, ranč se može pohvaliti 21 zgradom, uključujući više pansiona i bioskop sa čak 50 mesta.

Zatim postoji nekoliko pogodnosti za ljubitelje sporta - bazen, košarkaški i teniski teren. Celokupno imanje sadrži mnoštvo travnatih i posebno uređenih površina, koje sadrže statue iz crtanih filmova posebno napravljenje za Džeksona. Sve to je sam Majkl dizajnirao kako bi izvan svog dvorca imao pravu bajku.

Ni sama unutrašnjost velelepne zgrade nije ništa manje luksuzna i bajkovita. Svaki kutak doma posebno je uređen i ima jedinstvene sadržaje, a zbog velikog broja soba mnogi su uvek komentarisali da podseća više na hotel nego na regularan dom.

“Nedođija” je devedesetih i dvehiljaditih bila pod lupom nekoliko istraga povodom optužbi da je Džekson seksualno zlostavljao decu. On je odbacio optužbe tužilaca u Santa Barbari da je “Nedođija” bila mesto gde je mamio dečake.

Pevač je 2005. godine oslobođen optužbi da je na ranču zlostavljao trinaestogodišnjeg dečaka, a u “Nedođiju” se nakon toga nije vraćao.

izvor: Kurir.rs/NYtimes.com Foto: Profimedia/EPA

Komentari / 0

Ostavite komentar