Бјелогрлић и Биковић у свађи због серије Јужни ветар!

Однос између двојице глумаца одавно је већ захладнео, више не комуницирају и не раде на заједничким пројектима, а од јавности крију разлог раскида сарадње.

Забава 10.01.2021 | 12:15
Бјелогрлић и Биковић у свађи због серије Јужни ветар!

Драган Бјелогрлић није део „Јужног ветра“ због свађе с Милошем Биковићем, сазнаје Курир.

 

Пословна сарадња између њих због тога је раскинута, а неко време међу њима били су веома захладили и пријатељски односи. Милош је желео да човек, који му је дао прву главну улогу у филму „Монтевидео, бог те видео“, буде након филма део и популарне серије, али је Бјела неколико пута прекршио договоре с редитељем Милошем Аврамовићем и с Биковићем као једним од продуцената. Драгану није одговарао календар снимања, па је неколико пута морао да буде промењен његов распоред, што је самој екипи и Биковићу касније правило велики проблем због обавеза у Русији.

 

Без тешких речи

 

Према речима нашег извора, редитељ је прво прихватио те услове, али се на крају све завршило свађом. Бјелогрлићу је тада важнија била једна друга серија, где је играо главну улогу, па је одлучено да се снимање „Јужног ветра“ прилагоди њему као епизодној улози, што није пракса нигде у свету. Сукоб је настао кад је пред само снимање Бјела затражио измену сценарија, што Аврамовић, наводно, није прихватио. Биковић је у тој свађи морао да стане на страну свог сарадника, па је подржао његову одлуку да глумца, који је у првом делу филма одиграо Цара, замени другим колегом, наводи за Курир један од учесника самог снимања серије.

 

Први предлог за улогу Цара био је Жарко Лаушевић, а на крају, избор је пао на Предрага Микија Манојловића. Редитељ је најавио сарадњу с Лаушем, али до ње није дошло, па је Мики ушао у серију пред само снимање.

 

Нису уживо пале тешке речи, наводи други сарадник на „Јужном ветру“. Он објашњава да се све завршено разменом неколико порука. Нико није желео да попусти. Бјелогрлић је на другачији начин видео како треба да се развија његов лик и како да изгледа сама серија након филма, што је био разлог да тада прекине пословну сарадњу са Аврамовићем и Биковићем. Млади глумац због других обавеза није могао да чека да се снимање поново одложи.

Штури одговори

 

За коментар поводом наших сазнања позвали смо Драгана Бјелогрлића и Милоша Биковића.

 

- Нисам се закачио ни с Милошем Биковићем, а ни с Милошем Аврамовићем. Просто нам се нису поклопили термини. То је једна велика глупост, мојих коментара нема - написао нам је Бјелогрлић у СМС поруци.

 

Милош Биковић био је још штурији у свом одговору.

 

- Нисам у свађи с Бјелом. Снимање „Јужног ветра“ било је пре две године и нисмо тада смели да померамо датум снимања - поручује Биковић.

 

Редитељ Милош Аврамовић раније је већ објаснио шта је разлог одсуства Драгана Бјелогрлића из „Јужног ветра“.

 

- Снимање друге сезоне Бјелиних „Сенки“ се одужило и преклопило с нашим снимањем, морао сам да му се захвалим и да га заменим. Нисам могао да померам више због других глумаца и њихових заказаних пројеката, жао ми је што сам морао да растурим екипу - објаснио је Аврамовић за Мондо.

 

Теза о разлогу прекида сарадње коју износе Аврамовић и Бјелогрлић није логична из само једног разлога. Наиме, како је могуће да директор фотографије на обе серије Иван Костић стигне након „Сенки“ на „Јужни ветар“, а Бјела не може да одвоји неколико дана да сними своје сцене. Да није било неког неспоразума, наравно да би то успео.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

 

 

 

 

 

 

Коментари / 0

Оставите коментар