Мелоун: Јокић може до трипл-дабла на свакој утакмици

Тренер Денвера Мајк Мелоун сматра да Никола Јокић може да има трипл-дабл у сваком мечу и да то зависи само од њега, док је на питање дописника РТС-а да ли му је жао што му је у Филаделфији само један скок недостајао за још један такав учинак, српски суперстар рекао да су му битне само победе.

Свијет 10.01.2021 | 11:33
Мелоун: Јокић може до трипл-дабла на свакој утакмици

Денвер је рутински савладао десетковану Филаделфију, уз још једну добру партију српског центра Николе Јокића.

Управо тај наступ, у којем му је само један скок фалио за нови трипл-дабл (15-12-9), прокоментарисао је и тренер Нагетса Мајк Мелоун.

”Не видим разлог зашто Никола на свакој утакмици не би имао трипл-дабл? Имаће минуте и могућности за то. Знамо сви да је сјајан у постизању кошева, изванредан плејмејкер и одличан у скоковаима и мислим да је један од мало играча за које је реалистично рећи да може имати просечно трипл-дабл у једној сезони. Али знам да то није Николин циљ и да он не почиње утакмице са том идејом, већ игра своју игру и то је оно што нам је потребно од њега. Он дефинитивно игра на МВП нивоу”, поручио је Мелоун.

Сам Јокић на питање дописника РТС-а о томе што је ”остао кратак” за један скок, каже:

”Није то битно, битно је само да победимо. Ето, после пораза од Даласа у продужетку идемо сад ’бацк то бацк’ Њујорк Никсима, па онда са Бруклином који стварно игра добру кошарку. Али добро смо отворили овај пут”, каже Никола на почетку турнеје по Истоку.

Наредни меч Нагетси играју већ већ вечерас у поноћ по српском времену против Никса у ”Медисон Сквер Гардену”.

(РТС)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

3509

10.01.2021 15:31

Интересује ме одакле у вријеме пендемије се финансирају спортски клубови који плаћају огроман новац својим играчима. Играју без публике, а у нормалним условима ваљда им је публика основни извор прихода.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ханибал Лектор

11.01.2021 10:06

Највећи новац је од ТВ права и рекламирања. Иако је недостатак публике велики ударац, сада се спортска дешавања још више него иначе прате преко ТВ преноса тако да новца не недостаје.

Name

Иван

10.01.2021 16:04

Браво Јокара легендо.

ОДГОВОРИТЕ