ЗОРАН СОФРЕНИЋ напушта кормило ФК "Радник"

Зоран Софренић више не жели да обавља дужност спортског директора ФК Радник, те да ће у клубу обављати само функцију тренера голмана. Формално-правно Софренић никада на ту дужност није био ни постављен. Све се ломило преко кољена, што потврђује и предсједник УО ФК Радник.,

Фудбал 08.01.2021 | 22:09
ЗОРАН СОФРЕНИЋ напушта кормило ФК "Радник"

Како преноси портал Дешавањаубијељини, Софренић никада формално-правно није постављен на ту функцију него је у ранијем периоду то постављење било у ужем кругу људи из управе ФК Радник из Бијељине, након одласка Небојше Томића.

Софренић је, у изјави том порталу, рекао је предсједник клуба Предраг Перковић прије десетак дана рекао на сједници Управног одбора да он не може то радити, те да ће ''неко други'' радити у клубу обавезе спортског директора.

У тексту се даље наводи да је након тога Зоран Софренић упознао тренера ФК Дарка Несторовића да више не жели да обавља ''незваничну'' дужност спортског директора, те да ће у клубу обављати само функцију тренера голмана.

Предсједник УО ФК Радник Предраг Перковић у изјави истом порталу каже да је Софренић радио послове из надлежности спортског директора прећутно.

"Пошто ја као предсједник УО заједно са члановима управе имамо своје обавезе, а спортски и генерални директор клуба који постоји у већим клубовима је стуб клуба, тако да смо били у размишљањима да тражимо погодну личност која би одговорила свим потребним задацима за обављање тих функција. Господин Софренић правно-формално није био именован на мјесто спортског директора ФК ''Радник''. Ми смо у разговору до коначног рјешења, односно проналажења личности која би обављала функцију спортског или генералног директора клуба, у разговорима са шефом стручног штаба и са господином Софренићем замолили да нам помогну у пословима које спадају у надлежности спортског директора", казао је Перковић.

(БН) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Ја

08.01.2021 21:43

Која штета???

ОДГОВОРИТЕ
Name

БС

08.01.2021 22:00

Јака срвар сто неће више радити само не знам шта? Какав Радник сви се увукли да чупну коју пару и ту и ништа друго. Смијурија од УО Смијурија директор Смијурија је све ово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберко

08.01.2021 22:29

Лешинари су све упропастили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.01.2021 23:37

Па кад сељачине владају

Name

Несторовиц

08.01.2021 23:27

Нека прода апартмане на Златибору и нека исплати плате играчима. Знао се шепурити у клубу и граду. Лоповчина као и тата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

09.01.2021 03:52

Нећеш ти остати ни тренер голмана јер си контаминирана смеће ,ићи цес заједно са Перковицем који је познат само познат по крадји и брзом изједању прасади. Доћи ће постена управа која ће Раднику вратити стару славу

ОДГОВОРИТЕ