ZORAN SOFRENIĆ napušta kormilo FK "Radnik"

Zoran Sofrenić više ne želi da obavlja dužnost sportskog direktora FK Radnik, te da će u klubu obavljati samo funkciju trenera golmana. Formalno-pravno Sofrenić nikada na tu dužnost nije bio ni postavljen. Sve se lomilo preko koljena, što potvrđuje i predsjednik UO FK Radnik.,

Fudbal 08.01.2021 | 22:09
ZORAN SOFRENIĆ napušta kormilo FK "Radnik"

Kako prenosi portal Dešavanjaubijeljini, Sofrenić nikada formalno-pravno nije postavljen na tu funkciju nego je u ranijem periodu to postavljenje bilo u užem krugu ljudi iz uprave FK Radnik iz Bijeljine, nakon odlaska Nebojše Tomića.

Sofrenić je, u izjavi tom portalu, rekao je predsjednik kluba Predrag Perković prije desetak dana rekao na sjednici Upravnog odbora da on ne može to raditi, te da će ''neko drugi'' raditi u klubu obaveze sportskog direktora.

U tekstu se dalje navodi da je nakon toga Zoran Sofrenić upoznao trenera FK Darka Nestorovića da više ne želi da obavlja ''nezvaničnu'' dužnost sportskog direktora, te da će u klubu obavljati samo funkciju trenera golmana.

Predsjednik UO FK Radnik Predrag Perković u izjavi istom portalu kaže da je Sofrenić radio poslove iz nadležnosti sportskog direktora prećutno.

"Pošto ja kao predsjednik UO zajedno sa članovima uprave imamo svoje obaveze, a sportski i generalni direktor kluba koji postoji u većim klubovima je stub kluba, tako da smo bili u razmišljanjima da tražimo pogodnu ličnost koja bi odgovorila svim potrebnim zadacima za obavljanje tih funkcija. Gospodin Sofrenić pravno-formalno nije bio imenovan na mjesto sportskog direktora FK ''Radnik''. Mi smo u razgovoru do konačnog rješenja, odnosno pronalaženja ličnosti koja bi obavljala funkciju sportskog ili generalnog direktora kluba, u razgovorima sa šefom stručnog štaba i sa gospodinom Sofrenićem zamolili da nam pomognu u poslovima koje spadaju u nadležnosti sportskog direktora", kazao je Perković.

(BN) 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Ja

08.01.2021 21:43

Koja šteta???

ODGOVORITE
Name

BS

08.01.2021 22:00

Jaka srvar sto neće više raditi samo ne znam šta? Kakav Radnik svi se uvukli da čupnu koju paru i tu i ništa drugo. Smijurija od UO Smijurija direktor Smijurija je sve ovo.

ODGOVORITE
Name

Semberko

08.01.2021 22:29

Lešinari su sve upropastili.

ODGOVORITE
Name

Re

08.01.2021 23:37

Pa kad seljačine vladaju

Name

Nestorovic

08.01.2021 23:27

Neka proda apartmane na Zlatiboru i neka isplati plate igračima. Znao se šepuriti u klubu i gradu. Lopovčina kao i tata.

ODGOVORITE
Name

Sasa

09.01.2021 03:52

Nećeš ti ostati ni trener golmana jer si kontaminirana smeće ,ići ces zajedno sa Perkovicem koji je poznat samo poznat po kradji i brzom izjedanju prasadi. Doći će postena uprava koja će Radniku vratiti staru slavu

ODGOVORITE