Посљедње епизоде серије "Кости" у програму БН ТВ

Девету и десету епизоду домаће серије „Кости“, која се премијерно емитује од 1. до 5. јануара у програму БН ТВ, погледајте вечерас од 21 час.

Република Српска 05.01.2021 | 15:39
Посљедње епизоде серије "Кости" у програму БН ТВ

Девета епизода серије „Кости“ отвара нова питања: Ко је чији играч?

 Како ће Тама примити вијест да за њега нема министарске позиције у новој влади? 

Отац Драган сазнаје потресне вијести о здрављу своје супруге и није сигуран како да се носи са тим.

Влада националног спаса је на удару, а како би сачували договоре приморани су да избаце Таму из трке за министра. Међутим, он ову вијест не прими добро. Правећи се да је све у реду, он на себе преузме исплату Гракалице, али готово сав новац остави себи. Када Гракалица то открије, дође до сукоба који ће једног од њих двојице коштати живота.

Осим Гракалице, Тама се сукоби и са Зорицом која му запријети да ће разговарати са његовом супругом и да ће јој рећи да је трудна.

Са друге стране, Љиља и Коста су на својој првој романтичној вечери, али ни тај догађај не прође без проблема.

ДЕСЕТА ЕПИЗОДА: Вријеме је за финале!

Да ли ћемо имати срећан крај? 

Тама измишља причу која му служи као алиби, како га не би довели у везу са нестанком Зорице и Гракалице. Међутим, Коста му не повјерује те одлучи да га прати, а кад се суочи са њим дође до своје тачке пуцања.

Након Љиљине смрти, Коста одлучи да призна све злочине, прво оцу Драгану, а уз његову помоћ и полицији. А, послије његове несреће, Кики се врати у Бањалуку и уз посредство оца Драгана, она и Коста Говоруша упознају Косту Гајића. Све ово води расплету њихових прича у којима обојица не прођу некажњено.

Откријемо још једну застрашујућу информацију о Енглезу, чија прича такође трагично завршава. Долазимо до расплета у ком је државни поредак и даље испред свега и свих, али наши главни јунаци ипак пронађу неки мир у хаосу који се догодио.

 Серија „Кости“ настала је у копродукцији „Босонога продукције“ из Бање Луке и Радио-телевизије Србије. Сценарио потписује Никола Пејаковић, режију Саша Хајдуковић, а продукцију Бранкица Јанковић. Улоге тумаче: Јово Максић, Љубиша Савановић,Никола Пејаковић, Леа Секулић, Александар Ђурица, Борис Исаковић, Милица Јаневски, Никола Ракочевић, Дејан Аћимовић, Драган Мићановић и Николина Фригановић.

БН ТВ 

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Паја

05.01.2021 14:57

Серија је ТОП.... НИСАМ МОГАО ЦЕКАТИ ДА ГЛЕДАМ СВАКУ НОЦ ПА САМ ПРЕГЛЕДАО СВЕ НА НЕТУ.... СЕРИЈА ОСЛИКАВА ПРАВО СТАЊЕ У ДРЗАВИ И У БАЊА ЛУЦИ....СВАКА ЦАСТ НА СЦЕНАРИЈУ И СЕРИКА ЦЕ ИМАТИ ВЕЛИКУ ГЛЕДАНОСТ ПАМЕ ЗАНИМА ДАЛ ЦЕ ЈЕ ...РТРС ПРИКАЗИВАТИ.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патетика!

05.01.2021 14:58

Они који су највише зла доњели БиХ , себе сажаљевају. Нисам гледао нити ћу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кости

05.01.2021 15:14

Серија осликава у каквим временима данас зивимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маке

05.01.2021 15:22

Добро описана Бањалука као легло Криминала наравно за серију замењене тезе. Стета сто је скрацена нагло Осма епизода.Глумци су супер без оних Приједорских резимских хумориста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

05.01.2021 15:23

Одлицна серија. Хвала вам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Www

05.01.2021 16:22

Јел' ови прича о нашој садашњој влади, начину њеног формирања, функционисања,....Није ваљда недо' бог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

05.01.2021 16:57

Серија одлична али тешка за гледати пошто превише подсјећа на стварност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неподобни

05.01.2021 17:17

Серија је 10+ паметном да погледа и да створи стварну слику стања у Републици Српској о нацину функционисања

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кости

06.01.2021 17:16

Свака част Николи Пејаковићу и одабраним глумцима. Захваљујем вам се свима што сте тако добро одиграли и приказали нашу реалност, јер она јесте таква. Можда неко мисли да у серији изгледа сурово, али просто тако је требало и да се прикаже, са обиљем згуснуте неправде и ненормалности која нас окружује. Али невјероватно је како су сви глумци своју улогу маестрално одглумили. Хвала вам драги људи, хвала вам што се бавите позивом који сте одабрали и надам се да ће кад тад доћи ваше вријеме да од свог посла можете достојанствено да живите. Живи и здрави били. Сви сте на правом путу. Уздравље

ОДГОВОРИТЕ