Posljednje epizode serije "Kosti" u programu BN TV

Devetu i desetu epizodu domaće serije „Kosti“, koja se premijerno emituje od 1. do 5. januara u programu BN TV, pogledajte večeras od 21 čas.

Republika Srpska 05.01.2021 | 15:39
Posljednje epizode serije "Kosti" u programu BN TV

Deveta epizoda serije „Kosti“ otvara nova pitanja: Ko je čiji igrač?

 Kako će Tama primiti vijest da za njega nema ministarske pozicije u novoj vladi? 

Otac Dragan saznaje potresne vijesti o zdravlju svoje supruge i nije siguran kako da se nosi sa tim.

Vlada nacionalnog spasa je na udaru, a kako bi sačuvali dogovore primorani su da izbace Tamu iz trke za ministra. Međutim, on ovu vijest ne primi dobro. Praveći se da je sve u redu, on na sebe preuzme isplatu Grakalice, ali gotovo sav novac ostavi sebi. Kada Grakalica to otkrije, dođe do sukoba koji će jednog od njih dvojice koštati života.

Osim Grakalice, Tama se sukobi i sa Zoricom koja mu zaprijeti da će razgovarati sa njegovom suprugom i da će joj reći da je trudna.

Sa druge strane, Ljilja i Kosta su na svojoj prvoj romantičnoj večeri, ali ni taj događaj ne prođe bez problema.

DESETA EPIZODA: Vrijeme je za finale!

Da li ćemo imati srećan kraj? 

Tama izmišlja priču koja mu služi kao alibi, kako ga ne bi doveli u vezu sa nestankom Zorice i Grakalice. Međutim, Kosta mu ne povjeruje te odluči da ga prati, a kad se suoči sa njim dođe do svoje tačke pucanja.

Nakon Ljiljine smrti, Kosta odluči da prizna sve zločine, prvo ocu Draganu, a uz njegovu pomoć i policiji. A, poslije njegove nesreće, Kiki se vrati u Banjaluku i uz posredstvo oca Dragana, ona i Kosta Govoruša upoznaju Kostu Gajića. Sve ovo vodi raspletu njihovih priča u kojima obojica ne prođu nekažnjeno.

Otkrijemo još jednu zastrašujuću informaciju o Englezu, čija priča takođe tragično završava. Dolazimo do raspleta u kom je državni poredak i dalje ispred svega i svih, ali naši glavni junaci ipak pronađu neki mir u haosu koji se dogodio.

 Serija „Kosti“ nastala je u koprodukciji „Bosonoga produkcije“ iz Banje Luke i Radio-televizije Srbije. Scenario potpisuje Nikola Pejaković, režiju Saša Hajduković, a produkciju Brankica Janković. Uloge tumače: Jovo Maksić, Ljubiša Savanović,Nikola Pejaković, Lea Sekulić, Aleksandar Đurica, Boris Isaković, Milica Janevski, Nikola Rakočević, Dejan Aćimović, Dragan Mićanović i Nikolina Friganović.

BN TV 

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Paja

05.01.2021 14:57

Serija je TOP.... NISAM MOGAO CEKATI DA GLEDAM SVAKU NOC PA SAM PREGLEDAO SVE NA NETU.... SERIJA OSLIKAVA PRAVO STANJE U DRZAVI I U BANJA LUCI....SVAKA CAST NA SCENARIJU I SERIKA CE IMATI VELIKU GLEDANOST PAME ZANIMA DAL CE JE ...RTRS PRIKAZIVATI.....

ODGOVORITE
Name

Patetika!

05.01.2021 14:58

Oni koji su najviše zla donjeli BiH , sebe sažaljevaju. Nisam gledao niti ću!

ODGOVORITE
Name

Kosti

05.01.2021 15:14

Serija oslikava u kakvim vremenima danas zivimo.

ODGOVORITE
Name

Make

05.01.2021 15:22

Dobro opisana Banjaluka kao leglo Kriminala naravno za seriju zamenjene teze. Steta sto je skracena naglo Osma epizoda.Glumci su super bez onih Prijedorskih rezimskih humorista.

ODGOVORITE
Name

BL

05.01.2021 15:23

Odlicna serija. Hvala vam.

ODGOVORITE
Name

Www

05.01.2021 16:22

Jel' ovi priča o našoj sadašnjoj vladi, načinu njenog formiranja, funkcionisanja,....Nije valjda nedo' bog.

ODGOVORITE
Name

Petar

05.01.2021 16:57

Serija odlična ali teška za gledati pošto previše podsjeća na stvarnost.

ODGOVORITE
Name

Nepodobni

05.01.2021 17:17

Serija je 10+ pametnom da pogleda i da stvori stvarnu sliku stanja u Republici Srpskoj o nacinu funkcionisanja

ODGOVORITE
Name

Kosti

06.01.2021 17:16

Svaka čast Nikoli Pejakoviću i odabranim glumcima. Zahvaljujem vam se svima što ste tako dobro odigrali i prikazali našu realnost, jer ona jeste takva. Možda neko misli da u seriji izgleda surovo, ali prosto tako je trebalo i da se prikaže, sa obiljem zgusnute nepravde i nenormalnosti koja nas okružuje. Ali nevjerovatno je kako su svi glumci svoju ulogu maestralno odglumili. Hvala vam dragi ljudi, hvala vam što se bavite pozivom koji ste odabrali i nadam se da će kad tad doći vaše vrijeme da od svog posla možete dostojanstveno da živite. Živi i zdravi bili. Svi ste na pravom putu. Uzdravlje

ODGOVORITE