Митар чуо како га је Ђани оцрнио, па овако одбрусио колеги!

Након што је Радиша Трајковић Ђани свог старијег колегу Митра Мирића назвао будалом чија каријера је пропала, времешни фолкер није му остао дужан.

Забава 05.01.2021 | 13:27
Митар чуо како га је Ђани оцрнио, па овако одбрусио колеги!

Митар није крио разочарање због увреда које је Ђани упутио на његов рачун, али како је истакао, не жали да узвраћа истом мером будући да је задовољан својим животом и да се за разлику од свог млађег колеге не бави туђим каријерама.

"Шта бих могао да кажем осим да је најбоље не говорити ништа и не настављати се на оно ружно. Ово је време када свако за сваког може да каже било шта, али одувек се водим оном да није важно шта се каже него ко каже", искрен је фолкер који после свега нема лепо мишљење о Трајковићу.

"Сасвим је довољно да кажем да Ђанију приличи то што изговара и сасвим, али сасвим иде уз њега да упућује увреде на рачун колега. Било би глупо замарати се тим стварима будући да то не говори о мени већ искључиво о њему и немам времена да размишљам о томе шта тај човек изговара, а камоли да се са њим настављам", закључује фолкер.

Подсетимо, Ђани и Митар Мирић су пролетос ухапшени јер су боравили у бару једног хотела за време полицијског часа, а недавно је Трајковић објаснио због чега сматра да је каријера његовог колеге пропала.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

 

 

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Баја

05.01.2021 19:34

Е мој балавце само мозес Митру ципеле да цистис

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

05.01.2021 22:03

Овај Дјани је дно дна а његове пјесме су обицно смеце.Митар Мириц је за њега институција.

ОДГОВОРИТЕ