Mitar čuo kako ga je Đani ocrnio, pa ovako odbrusio kolegi!

Nakon što je Radiša Trajković Đani svog starijeg kolegu Mitra Mirića nazvao budalom čija karijera je propala, vremešni folker nije mu ostao dužan.

Zabava 05.01.2021 | 13:27
Mitar čuo kako ga je Đani ocrnio, pa ovako odbrusio kolegi!

Mitar nije krio razočaranje zbog uvreda koje je Đani uputio na njegov račun, ali kako je istakao, ne žali da uzvraća istom merom budući da je zadovoljan svojim životom i da se za razliku od svog mlađeg kolege ne bavi tuđim karijerama.

"Šta bih mogao da kažem osim da je najbolje ne govoriti ništa i ne nastavljati se na ono ružno. Ovo je vreme kada svako za svakog može da kaže bilo šta, ali oduvek se vodim onom da nije važno šta se kaže nego ko kaže", iskren je folker koji posle svega nema lepo mišljenje o Trajkoviću.

"Sasvim je dovoljno da kažem da Đaniju priliči to što izgovara i sasvim, ali sasvim ide uz njega da upućuje uvrede na račun kolega. Bilo bi glupo zamarati se tim stvarima budući da to ne govori o meni već isključivo o njemu i nemam vremena da razmišljam o tome šta taj čovek izgovara, a kamoli da se sa njim nastavljam", zaključuje folker.

Podsetimo, Đani i Mitar Mirić su proletos uhapšeni jer su boravili u baru jednog hotela za vreme policijskog časa, a nedavno je Trajković objasnio zbog čega smatra da je karijera njegovog kolege propala.

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

 

 

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Baja

05.01.2021 19:34

E moj balavce samo mozes Mitru cipele da cistis

ODGOVORITE
Name

Max

05.01.2021 22:03

Ovaj Djani je dno dna a njegove pjesme su obicno smece.Mitar Miric je za njega institucija.

ODGOVORITE