Трагедија у Нишу: Аутомобилом покосио двоје пјешака

Једна дјевојка смртно је страдала у саобраћајној несрећи која се око 20.40 сати догодила на Булевару Медијана у Нишу, док је човјек (50) са тешким тлесним повредама превезен у Клинички центар, где је по пријему преминуо.

Србија 04.01.2021 | 23:02
Трагедија у Нишу: Аутомобилом покосио двоје пјешака

Како сазнаје портал Телеграф.рс, до несреће је дошло када је возило "ауди" београдских регистарских таблица којим је управљао деветнаестогодишњи младић, покосило двоје пјешака.

Према изјавама очевидаца, "ауди" се Булеваром Медијана кретао из правца тржног центра када је скренуо са коловоза и покосио пјешаке. Очевици кажу да је призор био стравичан.

- Возио је веома брзо, проклизао и ударио дјевојку коју је пребацио преко ограде нишког водовода. Чуо сам да је на лицу мјеста остала мртва. Мушкарца је покупила Хитна помоћ, чујем да је он веома тешко повријеђен - казао је један Нишлија који се затекао на мјесту несреће.

Увиђај на мјесту несреће и даље траје, на терену је више возила саобраћајне полиције, а трака у којој је дошло до удеса блокирана је са два полицијска аутомобила. Саобраћај се са Булевара Медијана преусмјерава преко паркинга тржног центра на Булевар цара Константина.

Полиција је потврдила да је дошло до саобраћајне несреће и да се утврђују све околности овог догађаја.

(Телеграф.рс) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

О_о

05.01.2021 01:08

Неће бити рјешења за овакве трагедије, док се овакви дивљаци не предају породицама погинулих на јавни линч! Несреће се дешавају, али ово није несрећа, ово је двоструко убиство!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МД

05.01.2021 03:00

Ауди, 19 година, брза вожња. Неке возаче не треба заустављати "СТОП ПОЛИЦИЈА" таблицом, већ ручним бацачем. Неиживљена и бахата стока, мисли да је глава сијалица, па се може наврнути друга. Убијеш неког ради свог крканског ужитка.

ОДГОВОРИТЕ