Tragedija u Nišu: Automobilom pokosio dvoje pješaka

Jedna djevojka smrtno je stradala u saobraćajnoj nesreći koja se oko 20.40 sati dogodila na Bulevaru Medijana u Nišu, dok je čovjek (50) sa teškim tlesnim povredama prevezen u Klinički centar, gde je po prijemu preminuo.

Srbija 04.01.2021 | 23:02
Tragedija u Nišu: Automobilom pokosio dvoje pješaka

Kako saznaje portal Telegraf.rs, do nesreće je došlo kada je vozilo "audi" beogradskih registarskih tablica kojim je upravljao devetnaestogodišnji mladić, pokosilo dvoje pješaka.

Prema izjavama očevidaca, "audi" se Bulevarom Medijana kretao iz pravca tržnog centra kada je skrenuo sa kolovoza i pokosio pješake. Očevici kažu da je prizor bio stravičan.

- Vozio je veoma brzo, proklizao i udario djevojku koju je prebacio preko ograde niškog vodovoda. Čuo sam da je na licu mjesta ostala mrtva. Muškarca je pokupila Hitna pomoć, čujem da je on veoma teško povrijeđen - kazao je jedan Nišlija koji se zatekao na mjestu nesreće.

Uviđaj na mjestu nesreće i dalje traje, na terenu je više vozila saobraćajne policije, a traka u kojoj je došlo do udesa blokirana je sa dva policijska automobila. Saobraćaj se sa Bulevara Medijana preusmjerava preko parkinga tržnog centra na Bulevar cara Konstantina.

Policija je potvrdila da je došlo do saobraćajne nesreće i da se utvrđuju sve okolnosti ovog događaja.

(Telegraf.rs) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

O_o

05.01.2021 01:08

Неће бити рјешења за овакве трагедије, док се овакви дивљаци не предају породицама погинулих на јавни линч! Несреће се дешавају, али ово није несрећа, ово је двоструко убиство!

ODGOVORITE
Name

MD

05.01.2021 03:00

Audi, 19 godina, brza vožnja. Neke vozače ne treba zaustavljati "STOP POLICIJA" tablicom, već ručnim bacačem. Neiživljena i bahata stoka, misli da je glava sijalica, pa se može navrnuti druga. Ubiješ nekog radi svog krkanskog užitka.

ODGOVORITE