Приједор: Мајка и син остали без крова над главом

Усљед неисправних електроинсталација, у приједорском насељу Горњи Јеловац у потпуности је изгорјела кућа породице Мацура.

Република Српска 04.01.2021 | 16:38
Приједор: Мајка и син остали без крова над главом

Кућа Млађе Мацуре изгорјела је у приједорском селу Горњи Јеловац, гдје је живио са мајком. Ватра је захватила читаву кровну конструкцију, а интервенција ватрогасаца и комшија није успјела па је кућа у потпуности изгорјела. Мацура каже да је док је спавао изненада зачуо пуцкетање.

„Негдје око 11 сати мене је пробудило, чујем да нешто лупа, пада по крову и мислио сам да је земљотрес. Таман се и мати пробудила и док сам се обукао и изашао напоље чуо сам комшиницу гдје дозива да гори кућа“, каже у изјави БН телевизији Млађо Мацура.

Он и  његова мајка смјештени су тренутно код комшија које су покренуле акцију за прикупљање помоћи како би изградили нови дом Мацурама, који су се љетос кредитно задужили да би обновили кућу која се буквално током ноћи претворила у згариште.

„Молим све људе добре воље да помогну колико могу. Многе ће акције бити покренуте и сви су обећали, па да се направи кров над главом. Комшија им је дао ту кућу да се послуже док се не направи друга“, каже Љубомир Станић, који је покренуо акцију за помоћ.

Из Полицијске управе Приједор су навели да је догађај пријављен 3. јануара око 23.00 часа и да је објекат у потпуности изгорио. Како се сумња узрок пожара су неисправне електроинсталације.

За помоћ мајци и сину отворен је жиро рачун код Сбербанке: Број жиро рачуна: Сбербанк број : 5673015000487864

Контакт телефон: 00 387 65 434 884 ( Млађо Мацура ).

БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Странац

04.01.2021 17:33

Па за електро инсталације неко мора да одговара. Ко им је продао потврду о исправности електро инсталације?

ОДГОВОРИТЕ