Сахрана шесторо младих страдалих код Посушја

Породица, родбина, пријетељи, велики број грађана дошао је данас на гробље Ракитно у Посушју да на вјечни починак испрати шесторо младих који су трагично преминули у викендици у мјесту Трибистово код Посушја.

Босна и Херцеговина 04.01.2021 | 12:47
Сахрана шесторо младих страдалих код Посушја

На овом мјесту влада неизмјерна бол и туга.

Испред цркве Светог Ивана Крститеља у Ракитну одржава се молитва за Ивана Миличевића, Стипу Ромића, Жану Павковић, Миу Солдо, Стипу Павковића и Марија Павковића, пише Аваз.

Беживотна тијела осморо младих људи пронађена су 1. јануара ујутро у викендици у мјесту Трибистово код Посушја. Сумња се да су преминули усљед гушења угљен моноксидом који је испуштао агрегат.

Начелник полиције Жупаније западнохерцеговачке Милан Галић изјавио је да све упућује на несрећан случај.

– Викендица није изнајмљена него уступљена. Они су са собом према информацијама којима ми располажемо донијели тај агрегат. Ту се највјероватније радило о несрећном сплету околности – рекао је Галић.

Појаснио је да је у помоћној просторији у којој се налазио агрегат био одшкринут прозор па је дим улазио кроз њега у дио викендице у којој су се налази млади. Очекује се и окончање токсиколошких налаза који ће са сигурношћу потврдити је ли агрегат узрок њихова гушења.

(БН/Аваз)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

зеницан

04.01.2021 13:28

туга и залост некаим господ буде милостив и праведан и нека њихове дусе поцивају медју праведницима а њиховим породицама нека подари храбрости и стрпљења да ово све издрзе

ОДГОВОРИТЕ
Name

О

04.01.2021 14:17

Господеее!!!нека им је лака земљааа!!! Тугаа големаа јакаа до болаа!!!12

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драга

04.01.2021 17:36

Дјецо,нека вас андјели сада цувају у царству небеском.Ово је да камен заплаце.Вјецна вам слава.

Name

ТЕШКО НАМА

04.01.2021 20:57

НЕДАЈ БОЖЕ НИКОМЕ. ТУГА ДО НЕБА.

ОДГОВОРИТЕ