Пета и шеста епизода серије "Кости" на БН ТВ

Од 1. до 5. јануара БН ТВ од 21. час премијерно емитује нову домаћу серију „Кости“, насталу по сценарију Николе Коље Пејаковића и у режији Саше Хајдуковића, која нам доноси напету трилер причу смјештену у Бањој Луци данашњег времена. У својеврсном новогодишњем маратону, „Кости“, у том периоду, емитујемо сваки дан по двије епизоде на БН телевизији. Вечерас од 21 час можете гледати пету и шесту епозоду серије "Кости".

Република Српска 03.01.2021 | 15:29
Пета и шеста епизода серије "Кости" на БН ТВ

ПЕТА  ЕПИЗОДА: Убиство за убиством: Хоће ли Ико одговарати?

Последња шанса за спас Косте Говоруше! 

Како би боље разумио шта му се дешава са супругом, отац Драган одлази код докторице да се распита о наркоманији. Међутим, информације која она има за њега нису оптимистичне. С друге стране, ни Радојица Жунић не долази код њега са добрим вијестима.

Током једне од посјета Кости, Дида му остави свој стари пиштољ, за који Коста тврди да ће га очистити и поправити, а са којим има потпуно друге намјере. С реализацијом једне од тих намјера започне чим му се супротстави власник томболе због паркинг мјеста.

Коста Гајић наизглед води потпуно другачији живот, али и он наилази на проблеме јер полако увиђа да сваки његов потез заправо вуку други људи.

ШЕСТА ЕПИЗОДА:  Има ли краја неправди? Најнапетија епизода „Костију“ пред нама

Је л' то нови парфем? 

Зорица и Тама опасно муте иза Костиних леђа, али због једног парфема ризикују да Коста све открије.

На пословном плану, ствари се такође не одвијају онако како је Коста замислио, али су бенефити министарске позиције видни.

Говоруша покушава да се носи са својим проблемима, али жеља за осветом га у потпуности обузима у тренутку када му Љиља исприча какав је телефонски разговор Кики водила са Радојицом Жунићем.

Радојица наставља да пријети разоткривањем убица Ковачевих, а његове пријетње сада су дошле до ГАЗДЕ и ТАМЕ, али и опасног странца – господина Грина.

Енглез продубљује своје односе са „Гајем“ којем је сада дошао и на славу, која се по његовом доласку претвори у неку врсту циркуса, а током славских разговора, Тама још једном умало ода своју аферу са Гајићевом супругом.

Шта ће се све дешавати, а што вас неће оставити равнодушним, погледајте у петој и шестој епизоди домаће серије "Кости" у програму БН ТВ од 21 час.

БН ТВ 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ђорђе

03.01.2021 15:08

Гледам, браво. Нисам знао, да је Никола Пејаковић расчистио са Диктаором? Сјећам се да је онај поп. Григорије у Њемачкој. и он, били су некада са Додикчином. Ред је да се ријеши зла и направи овако добру серију. Поздрав свима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кости

03.01.2021 16:25

Серија је пун погодак,браво Коља !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Челзи

03.01.2021 16:43

Добар дио описаних радњи стиже до Челинца и Тропика тј Биг прома. Људи су се препознали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мујо

03.01.2021 16:44

Стета сто имена нису права, компликовано је тразити ко је ко у стварносту

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

03.01.2021 17:33

То и јесте циљ умјетника, нађи лика. Не знам онај Жунић, да није умјетник млао помогао, имам га уживо, чак и личе. Хвала Коља на помоћи, тко ће све Шоиће открити, када су сви као зечеви, а лопови исти. Осим ликова тешких судбина, а то смо ми сви...