Peta i šesta epizoda serije "Kosti" na BN TV

Od 1. do 5. januara BN TV od 21. čas premijerno emituje novu domaću seriju „Kosti“, nastalu po scenariju Nikole Kolje Pejakovića i u režiji Saše Hajdukovića, koja nam donosi napetu triler priču smještenu u Banjoj Luci današnjeg vremena. U svojevrsnom novogodišnjem maratonu, „Kosti“, u tom periodu, emitujemo svaki dan po dvije epizode na BN televiziji. Večeras od 21 čas možete gledati petu i šestu epozodu serije "Kosti".

Republika Srpska 03.01.2021 | 15:29
Peta i šesta epizoda serije "Kosti" na BN TV

PETA  EPIZODA: Ubistvo za ubistvom: Hoće li Iko odgovarati?

Poslednja šansa za spas Koste Govoruše! 

Kako bi bolje razumio šta mu se dešava sa suprugom, otac Dragan odlazi kod doktorice da se raspita o narkomaniji. Međutim, informacije koja ona ima za njega nisu optimistične. S druge strane, ni Radojica Žunić ne dolazi kod njega sa dobrim vijestima.

Tokom jedne od posjeta Kosti, Dida mu ostavi svoj stari pištolj, za koji Kosta tvrdi da će ga očistiti i popraviti, a sa kojim ima potpuno druge namjere. S realizacijom jedne od tih namjera započne čim mu se suprotstavi vlasnik tombole zbog parking mjesta.

Kosta Gajić naizgled vodi potpuno drugačiji život, ali i on nailazi na probleme jer polako uviđa da svaki njegov potez zapravo vuku drugi ljudi.

ŠESTA EPIZODA:  Ima li kraja nepravdi? Najnapetija epizoda „Kostiju“ pred nama

Je l' to novi parfem? 

Zorica i Tama opasno mute iza Kostinih leđa, ali zbog jednog parfema rizikuju da Kosta sve otkrije.

Na poslovnom planu, stvari se takođe ne odvijaju onako kako je Kosta zamislio, ali su benefiti ministarske pozicije vidni.

Govoruša pokušava da se nosi sa svojim problemima, ali želja za osvetom ga u potpunosti obuzima u trenutku kada mu Ljilja ispriča kakav je telefonski razgovor Kiki vodila sa Radojicom Žunićem.

Radojica nastavlja da prijeti razotkrivanjem ubica Kovačevih, a njegove prijetnje sada su došle do GAZDE i TAME, ali i opasnog stranca – gospodina Grina.

Englez produbljuje svoje odnose sa „Gajem“ kojem je sada došao i na slavu, koja se po njegovom dolasku pretvori u neku vrstu cirkusa, a tokom slavskih razgovora, Tama još jednom umalo oda svoju aferu sa Gajićevom suprugom.

Šta će se sve dešavati, a što vas neće ostaviti ravnodušnim, pogledajte u petoj i šestoj epizodi domaće serije "Kosti" u programu BN TV od 21 čas.

BN TV 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Đorđe

03.01.2021 15:08

Gledam, bravo. Nisam znao, da je Nikola Pejaković rasčistio sa Diktaorom? Sjećam se da je onaj pop. Grigorije u Njemačkoj. i on, bili su nekada sa Dodikčinom. Red je da se riješi zla i napravi ovako dobru seriju. Pozdrav svima...

ODGOVORITE
Name

Kosti

03.01.2021 16:25

Serija je pun pogodak,bravo Kolja !

ODGOVORITE
Name

Čelzi

03.01.2021 16:43

Dobar dio opisanih radnji stiže do Čelinca i Tropika tj Big proma. Ljudi su se prepoznali.

ODGOVORITE
Name

Mujo

03.01.2021 16:44

Steta sto imena nisu prava, komplikovano je traziti ko je ko u stvarnostu

ODGOVORITE
Name

Đorđe

03.01.2021 17:33

To i jeste cilj umjetnika, nađi lika. Ne znam onaj Žunić, da nije umjetnik mlao pomogao, imam ga uživo, čak i liče. Hvala Kolja na pomoći, tko će sve Šoiće otkriti, kada su svi kao zečevi, a lopovi isti. Osim likova teških sudbina, a to smo mi svi...