Пијани мушкарац променио своје име у Селин Дион!

Обично они кој попију мало више знају направе неку глупост. Али један Британац из Стафордшира је направо мало већу ако би смо могли рећи глупост, он је законски променио своје име у Селин Дион.

Занимљивости 03.01.2021 | 17:43
Пијани мушкарац променио своје име у Селин Дион!

Томас Дод, како се до пре неколико дана звао, је огроман обожавалац канадске певачице. Током божићних дана Томас је гледао неколико њених концерата уз понеку чашицу, а једне вечери је чак послао захтев за званичну промену имена и уплатио за то 90 фунти.

Такође је доплатио и за осам сертификата, којима би могао да докаже да се зове Селин Дион. Иако се изненадио када је добио коверту са документима, Дион каже да не планира да врати своје старо име.

"Само што се нисам онесвестио у кухињи када сам отворио коверту", рекао је за Бирмингем лајв.

 

Међутим, сада је прихватио своје ново име.

"Почетна забринутост била је како ћу на послу да одем у кадровску да им кажем да сам променио име. Сада размишљам да би оно било сјајан начин да се ушуњам на бекстејџ. Само се молим да ме на путу не зауставе полицајци", каже Дион.

 

Његова мајка, ипак, није баш одушевљена.

 

"Мајци није било баш смешно. Мада сам јој објаснио да је могло да буде много горе. Могао сам да се назовем Борис Џонсон“, кроз смех је рекао Дион.

Извор: Занимљивостидана.цом

 

Коментари / 0

Оставите коментар