Pijani muškarac promenio svoje ime u Selin Dion!

Obično oni koj popiju malo više znaju naprave neku glupost. Ali jedan Britanac iz Stafordšira je napravo malo veću ako bi smo mogli reći glupost, on je zakonski promenio svoje ime u Selin Dion.

Zanimljivosti 03.01.2021 | 17:43
Pijani muškarac promenio svoje ime u Selin Dion!

Tomas Dod, kako se do pre nekoliko dana zvao, je ogroman obožavalac kanadske pevačice. Tokom božićnih dana Tomas je gledao nekoliko njenih koncerata uz poneku čašicu, a jedne večeri je čak poslao zahtev za zvaničnu promenu imena i uplatio za to 90 funti.

Takođe je doplatio i za osam sertifikata, kojima bi mogao da dokaže da se zove Selin Dion. Iako se iznenadio kada je dobio kovertu sa dokumentima, Dion kaže da ne planira da vrati svoje staro ime.

"Samo što se nisam onesvestio u kuhinji kada sam otvorio kovertu", rekao je za Birmingem lajv.

 

Međutim, sada je prihvatio svoje novo ime.

"Početna zabrinutost bila je kako ću na poslu da odem u kadrovsku da im kažem da sam promenio ime. Sada razmišljam da bi ono bilo sjajan način da se ušunjam na bekstejdž. Samo se molim da me na putu ne zaustave policajci", kaže Dion.

 

Njegova majka, ipak, nije baš oduševljena.

 

"Majci nije bilo baš smešno. Mada sam joj objasnio da je moglo da bude mnogo gore. Mogao sam da se nazovem Boris Džonson“, kroz smeh je rekao Dion.

Izvor: Zanimljivostidana.com

 

Komentari / 0

Ostavite komentar