Фудбалери Србије организовали журку упркос забрани

Фудбалери Фулама и Кристал Паласа и репрезентативци Србије Александар Митровић и Лука Миливојевић у великом су проблему избог журке коју су организовали у Лондону.

Фудбал 03.01.2021 | 00:45
Фудбалери Србије организовали журку упркос забрани

Њих двојица се оптужују за кршење прописаних мера превенције услед корона вируса, а све због објава које су се појавиле на Инстаграму.

Супруга нападача Фулама, Кристина Јањић поделила је видео са новогодишње забаве на којем се виде двојица фудбалера, како играју "мали фудбал", а поред њих, ту је још најмање седам одраслих особа.

То према писању енглеског таблоида "Сан" представља кршење четвртог нивоа рестриктивних мера у Великој Британији.

На снимку који је "Сан" пустио на свој сајт види се како Митровић и Миливојевић играју фудбал на мале голиће, док је нападач Фулама потом плесао са супругом уз Цецину песму "Неодољив, неумољив."
 
Како је пренео таблоид "Сан", на снимку се види да је забави присуствовало још бар седам особа. Ако и јесте, то се на снимку не види. Битно је да су експресно разапели Србе.
 
Нико се из Фулама и Кристал Паласа није огласио овим поводом, а све се дешава уочи утакмица у наставку Премијер лиге.

Фулам је посебно погођен проблемом са коронавирусом, недавно је отказана њихова утакмица са Тотенхемом, а велико је питање да ли ће играти и са Барнлијем у недељу 3. јануара.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар