Брена открила каква очекивања има у Новој години!

Певачица Лепа Брена, сумирала је 2020. годину која иако тешка и суморна, по њу срећом, није била лоша.

Забава 02.01.2021 | 17:39
Брена открила каква очекивања има у Новој години!

- Придружујем се свима онима који су избрисали из свог годишта и календара ову годину и искрено се надам да ће ова 2021. година кренути са новом креативношћу, новом, позитивном енергијом, и са једном љубављу и емпатијом, а жељом да радимо и стварамо и да можемо да помогнемо једни другима - изјавила је она и додала да је ово дефиинитивно најдужи период да није наступала и имала контакт са публиком.

Брена је искористила овај период да што више времена проведе са породицом, као и да надокнади све ово што је годинама пропуштала па је тако за њу 2020. била година путовања и опуштања, Ипак, она тврди да је било чега што је превише брзо досади, па тако јој је и одмора доста.

 

- Моји одмори су увек били на пар дана или десет ако се договоримо годину дана унапред, али ја сам сада надокнадила све одморе које сам пропустила задњих четрдесет година и искрено да вам кажем, ни превише одмора просто не прија. Ова година је била комплексна, не само за нас него за цео свет и надам се да ћемо ући оптимистички али и рационално у ову годину - наводи певачица.

 

Брена се дотакла и свог 60. рођендана за који тврди да је био један од најлепших, имајући у виду да је ово први рођендан који није провела на концерту, већ са породицом.

- Морам искрено да кажем да сам овај рођендан провела никад лепше, без неке помпе и превише људи. Позвала сам само оне који су на неки начин остали веома блиски пријатељи - присетила се дива и додала - Углавном сам ја испуњавала жеље многима. Ово је био посебан тренутак и надам се да ће сви следећи рођендани бити тако органозовани да ја не забављам никог него да се коначно мало забављам ја.

Извор:курир.рс/ Гранд Онлине Фото: принтсцреен

 

Коментари / 0

Оставите коментар