Brena otkrila kakva očekivanja ima u Novoj godini!

Pevačica Lepa Brena, sumirala je 2020. godinu koja iako teška i sumorna, po nju srećom, nije bila loša.

Zabava 02.01.2021 | 17:39
Brena otkrila kakva očekivanja ima u Novoj godini!

- Pridružujem se svima onima koji su izbrisali iz svog godišta i kalendara ovu godinu i iskreno se nadam da će ova 2021. godina krenuti sa novom kreativnošću, novom, pozitivnom energijom, i sa jednom ljubavlju i empatijom, a željom da radimo i stvaramo i da možemo da pomognemo jedni drugima - izjavila je ona i dodala da je ovo defiinitivno najduži period da nije nastupala i imala kontakt sa publikom.

Brena je iskoristila ovaj period da što više vremena provede sa porodicom, kao i da nadoknadi sve ovo što je godinama propuštala pa je tako za nju 2020. bila godina putovanja i opuštanja, Ipak, ona tvrdi da je bilo čega što je previše brzo dosadi, pa tako joj je i odmora dosta.

 

- Moji odmori su uvek bili na par dana ili deset ako se dogovorimo godinu dana unapred, ali ja sam sada nadoknadila sve odmore koje sam propustila zadnjih četrdeset godina i iskreno da vam kažem, ni previše odmora prosto ne prija. Ova godina je bila kompleksna, ne samo za nas nego za ceo svet i nadam se da ćemo ući optimistički ali i racionalno u ovu godinu - navodi pevačica.

 

Brena se dotakla i svog 60. rođendana za koji tvrdi da je bio jedan od najlepših, imajući u vidu da je ovo prvi rođendan koji nije provela na koncertu, već sa porodicom.

- Moram iskreno da kažem da sam ovaj rođendan provela nikad lepše, bez neke pompe i previše ljudi. Pozvala sam samo one koji su na neki način ostali veoma bliski prijatelji - prisetila se diva i dodala - Uglavnom sam ja ispunjavala želje mnogima. Ovo je bio poseban trenutak i nadam se da će svi sledeći rođendani biti tako organozovani da ja ne zabavljam nikog nego da se konačno malo zabavljam ja.

Izvor:kurir.rs/ Grand Online Foto: printscreen

 

Komentari / 0

Ostavite komentar