Завршена обдукција настрадалих код Посушја

Завршена је обдукција тијела осморо трагично страдалих деветнаестогодишњака код Посушја, а породицама је јављено да могу преузети тијела како би се посљедњи пут опростили и своје вољене испратили на вјечна почивалишта, потврђено је за "Клиx.ба".

Босна и Херцеговина 02.01.2021 | 17:05
Завршена обдукција настрадалих код Посушја

Поступајући тужилац ЗХК Борислав Чуљак нам је казао да Тужилаштво наставља с истражним радњама како би се установио тачан узрок смрти која је задесила четири дјевојке и четири младића.

"Резултате обдукције и увиђајних радњи са мјеста несреће ћемо послати у Сарајево на вјештачење и тек након тога ћемо знати тачан узрок смрти", појаснио је Чуљак.

Посљедни испраћај за двоје трагично страдалих одржаће се у недјељу у Посушју, а њихових шесторо пријатеља на вјечна почивалишта биће испраћани дан касније у Ракитну.

Сахрана Миреле Резо одржаће се у недјељу у 12 сати у Посушју, а два сата касније сахрањен ће бити Стјепан Јукић, потврђено је за "Клиx.ба" из Жупе Безгрешног Зачећа Блажене Дјевице Марије у Посушју.

Дан касније, Жана, Марија и Стипе Павковић, Иван Миличевић, Миа Солдо и Стипе Ромић биће сахрањени у Ракитну.

Мису за трагично страдале у понедјељак у 12 сати у Цркви Св. Ивана Крститеља одржаће мостарско-дувањски бискуп и апостолски управитељ Требињско-мрканске бискупије Петар Палић, казао је за поменути портал жупник фра Маринко Леко.

Након тога ће се свештеници с тужним поворкама упутити према гробљима, гдје ће се обавити погребни обреди.

(Клиx)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

РАДЕ БЛ

02.01.2021 16:50

ИСКРЕНА СУЧУТ ПОРОДИЦАМА И РОДБИНИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

02.01.2021 17:39

Поцивај те у миру наси Андјели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели

02.01.2021 17:55

Е туго наса зар морас тако немилосрдна бити? А ви андјели поцивајте у миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МВ

02.01.2021 19:56

Подари Бозе мир дусама њиховим.Нека поцивају у рајском врту.Ово је неописива трагедија.Недај Бозе никада никоме висе.Родитељима искрено сауцесце.

Name

бенито

03.01.2021 09:29

Боже који смо лицемјери, страшно! Суосјећам са породицама ИСКРЕНО, КАО И МНОГИ ДРУГИ! Већина нас има дјецу, али ме стомак боли од ових лицемјерних изјава по телевизији и медијима, па ми смо народ који је недавно побио хиљаде такве дјеце и јоше десетине и стотине хиљада протјерали са њихових огњишта а да се нико никоме није људски ни извинуо, мржњу сијемо на сваком кораку а сад као сусосјећамо. Ми смо одвратни богохулни лицемјери!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бн

03.01.2021 10:12

Трагедија страсна.Сауцесце породицама.

ОДГОВОРИТЕ