Трећа и четврта епизода серије "Кости" на БН ТВ

Од 1. до 5. јануара БН ТВ од 21. час премијерно емитује нову домаћу серију „Кости“, насталу по сценарију Николе Коље Пејаковића и у режији Саше Хајдуковића, која нам доноси напету трилер причу смјештену у Бањој Луци данашњег времена. У својеврсном новогодишњем маратону, „Кости“, у том периоду, емитоваћемо од 21 час по двије епизоде на БН телевизији. Вечерас емитујемо од 21 час трећу и четврту епизоду.

Република Српска 02.01.2021 | 15:05
Трећа и четврта епизода серије "Кости" на БН ТВ

ТРЕЋА ЕПИЗОДА: Кад живот промијеша карте

Кристина се пробудила и прва особа коју тражи је отац Драган. Коста полако склапа слику о томе шта се заправо десило на интервјуу за посао код Мирка Ковача. Његова реакција је онаква какве се Кристина и прибојавала.

Гајић добија јасне инструкције, од Газде и Таме, како треба да се понаша као министар, али и како да се постави према Енглезу. Међутим, међу редовима Владе националног спаса, цементара Ђуре Ковача и даље представља озбиљну пријетњу.Са друге стране, Енглез на веома директан начин покушава да придобије Косту на своју страну, како би осигурао своју позицију у Републици Српској.

ЧЕТВРТА  ЕПИЗОДА: Коста је узео правду у своје руке!

Након непроспаване ноћи у болници, Коста долази по оца Драгана да га моли да, заједно са њим, посјети Кристину. Док чека да се Кики исповједи, Коста украде чекић и тиме покрене свој план за освету Мирку Ковачу – под изговором да треба да му уручи пакет, открије његову адресу и правду узме у своје руке!

Наш други Коста се полако упознаје са правима и обавезама једног министра полиције – једно од права подразумева да он бира своје најближе сараднике у полицији, док једна од обавеза захтева да се одлучи коме је лојалан, Влади националног спаса или страном плаћенику.

Енглез покушава да придобије Косту другом тактиком, те га води у обилазак његове нове луксузне куће у коју треба да се пресели са супругом Зорицом.
Таминџија обавештава Ђуру Ковача да ће његова цементара ипак припасти Енглезовим људима како се не би довели у питање преговори у влади, али Ђуро не прими добро ту вијест.

Више сазнајте у трећој и четвртој епизоди домаће серије "Кости" у програму БН ТВ од 21 час.

БН ТВ 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Маркус

02.01.2021 17:35

Добра серија,гледао је на србијанској тв,стета задње двије Еписоде нису довољно разрадјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грмуша

02.01.2021 22:00

Серија је одлична јер је садржај истинит.Знамо ко је Газдић али не и ко су Таминџија и Коста Гајић.

Name

Брицо

03.01.2021 02:29

Серија теска за нормалног цовјека ал ето 50 посто је истина и то треба да будено помена