Treća i četvrta epizoda serije "Kosti" na BN TV

Od 1. do 5. januara BN TV od 21. čas premijerno emituje novu domaću seriju „Kosti“, nastalu po scenariju Nikole Kolje Pejakovića i u režiji Saše Hajdukovića, koja nam donosi napetu triler priču smještenu u Banjoj Luci današnjeg vremena. U svojevrsnom novogodišnjem maratonu, „Kosti“, u tom periodu, emitovaćemo od 21 čas po dvije epizode na BN televiziji. Večeras emitujemo od 21 čas treću i četvrtu epizodu.

Republika Srpska 02.01.2021 | 15:05
Treća i četvrta epizoda serije "Kosti" na BN TV

TREĆA EPIZODA: Kad život promiješa karte

Kristina se probudila i prva osoba koju traži je otac Dragan. Kosta polako sklapa sliku o tome šta se zapravo desilo na intervjuu za posao kod Mirka Kovača. Njegova reakcija je onakva kakve se Kristina i pribojavala.

Gajić dobija jasne instrukcije, od Gazde i Tame, kako treba da se ponaša kao ministar, ali i kako da se postavi prema Englezu. Međutim, među redovima Vlade nacionalnog spasa, cementara Đure Kovača i dalje predstavlja ozbiljnu prijetnju.Sa druge strane, Englez na veoma direktan način pokušava da pridobije Kostu na svoju stranu, kako bi osigurao svoju poziciju u Republici Srpskoj.

ČETVRTA  EPIZODA: Kosta je uzeo pravdu u svoje ruke!

Nakon neprospavane noći u bolnici, Kosta dolazi po oca Dragana da ga moli da, zajedno sa njim, posjeti Kristinu. Dok čeka da se Kiki ispovjedi, Kosta ukrade čekić i time pokrene svoj plan za osvetu Mirku Kovaču – pod izgovorom da treba da mu uruči paket, otkrije njegovu adresu i pravdu uzme u svoje ruke!

Naš drugi Kosta se polako upoznaje sa pravima i obavezama jednog ministra policije – jedno od prava podrazumeva da on bira svoje najbliže saradnike u policiji, dok jedna od obaveza zahteva da se odluči kome je lojalan, Vladi nacionalnog spasa ili stranom plaćeniku.

Englez pokušava da pridobije Kostu drugom taktikom, te ga vodi u obilazak njegove nove luksuzne kuće u koju treba da se preseli sa suprugom Zoricom.
Tamindžija obaveštava Đuru Kovača da će njegova cementara ipak pripasti Englezovim ljudima kako se ne bi doveli u pitanje pregovori u vladi, ali Đuro ne primi dobro tu vijest.

Više saznajte u trećoj i četvrtoj epizodi domaće serije "Kosti" u programu BN TV od 21 čas.

BN TV 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Markus

02.01.2021 17:35

Dobra serija,gledao je na srbijanskoj tv,steta zadnje dvije Episode nisu dovoljno razradjene.

ODGOVORITE
Name

Grmuša

02.01.2021 22:00

Serija je odlična jer je sadržaj istinit.Znamo ko je Gazdić ali ne i ko su Tamindžija i Kosta Gajić.

Name

Brico

03.01.2021 02:29

Serija teska za normalnog covjeka al eto 50 posto je istina i to treba da budeno pomena