Лукач о успјесима у прошлој и задацима у овој години

- Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач истакао је у интервјуу Срни да су упркос ванредној ситуацији, узрокованој пандемијом вируса корона сви планирани задаци Министарства унутрашњих послова /МУП/ Српске у овој години успјешно реализовани, те да приоритети у 2021. години остају борба против свих видова криминала и борба против тероризма.

Република Српска 02.01.2021 | 10:10
Лукач о успјесима у прошлој и задацима у овој години

- Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач истакао је у интервјуу Срни да су упркос ванредној ситуацији, узрокованој пандемијом вируса корона сви планирани задаци Министарства унутрашњих послова /МУП/ Српске у овој години успјешно реализовани, те да приоритети у 2021. години остају борба против свих видова криминала и борба против тероризма.

"Министарство унутрашњих послова Републике Српске ове године нашло се, заједно са нашим грађанима, пред несвакидашњим и непланираним изазовом, а то је ванредно стање/ванредна ситуација у Српској изазвана епидемијом вируса корона. Прије скоро десет мјесеци суочили смо се са бројним пословима и задацима, на које је, слободно могу рећи, МУП Српске успјешно одговорио. Зато ћу прије свега искористити прилику да свим нашим припадницима и свим грађанима Републике Српске честитам Нову годину уз жељу да 'изазови' из 2020. године остану иза нас", поручио је министар Лукач.

Он је навео да су, поред послова и задатака који су се односили на спровођење мјера Републичког штаба за ванредне ситуације, реализоване бројне акције на спречавању организованог криминала.

"Издвојио бих можда једну од посљедњих у којој је заплијењена рекордна количина опојне дроге сканк, чак 460 килограма, која је према нашим процјенама била намијењена за иностранство", рекао је Лукач у интервјуу Срни.

Према његовим ријечима, МУП Српске спровео је бројне оперативне акције на спречавању корупције, а у оквиру ових активности нису се устручавали ни да лише слободе своје припаднике за које постоји основ сумње да су били извршиоци ових кривичних дјела.

Лукач је подсјетио и да је у сарадњи са градовима и општинама у овој години настављена реализација пројекта "Безбједан град" који подразумијева успостављање система видео-надзора јавних површина у локалним заједницама, с циљем превентивне заштита грађана и њихове имовине, али и ради борбе против криминала, тероризма и свих других облика нарушавања безбједности и јавног реда и мира.

"Систем видео-надзора усупостављен је у 27 локалних заједница, а у току је успостављање система у 16 локалних заједница у Републици Српској. Овај пројекат већ је дао значајне резултате у градовима и општинама гдје већ неко вријеме функционише. На подручју Источног Сарајева и Добоја дао је значајне резултате и у расвјетљавању крађа возила, провала, разбојништава, паљевина возила, расвјетљавања тежих саобраћајних незгода у којима је једна од учесника побјегао, па до лоцирања извршиоца кривичног дјела убиство. Све то показује оправданост његовог постојања", истакао је министар Лукач.

Он је подсјетио да је МУП Српске јавности представио шта је све урађено у Центру за обуку за посљедње четири године, гдје је на простору запуштене касарне Залужани никао јединствен комплекс за обуку полиције не само у БиХ, већ и у региону.

"У оквиру Центра за обуку смјестили смо и неколико наших оперативних управа, од Специјалне антитерористичке јединце, Јединице жандармерије, Управе за организовани и тешки криминалитет, Управе за борбу против тероризма и екстремизма и Управе за обезбјеђење личности и објеката, до Хеликоптерска јединице и Јединице коњице. У току је и изградња новог објекта Полицијске академије, чиме ћемо објединити најзначајније активности полиције на једном мјесту", нагласио је министар унутрашњих послова Републике Српске.

Истовремено, навео је он, настављен је стратешки пројекат подмлађивања полиције, те је у посљедњих пет година одшколовано и у редове полиције примљено око 1.100 нових полицијских службеника.

"Тренутно је на школовању на Полицијској академији око 350 кадета и свакако да је њихова обука специфична у односу на претходне генерације, јер се проводи у условима карантина. На тај корак смо се одлучили због тренутне епидемиолошке ситуације с циљем заштите здравља свих који учествују у том процесу - од кадета до наставног особља", рекао је Лукач.

Њагова намјера је, како каже, да још подмлади полицију, имајући у виду повећан број припадника МУП-а Републике Српске који одлазе у пензију.

"Изградњом нове зграде Полицијске академије и интерната у Центру за обуку добићемо савремене капацитете за школовање кадета и њихову обуку, али и могућност да истовремено школујемо двије генерације кадета", рекао је министар Лукач.

Говорећи о раду Жандермерије, он је нагласио да је она свакако нова снага МУП-а Републике Српске која је за годину дана, кроз бројне ангажмане доказала сврсисходност свог постојања.

"Припадници јединица Жандармерије су у протеклих годину дана и четири мјесеца, колико Жандармерија постоји, учествовали у бројним акцијама усмјереним на спречавању криминала, одржавању јавног реда и мира, акцијама потрага и друго. Били су нам значајан ослонац у прва два мјесеца од прогалашења епидемије у Републици Српској, када је на снази био полицијски час", истакао је Лукач.

Он је оцијенио да је њихов ангажман у вријеме ванредне ситуације, односно ванредног стања значајно растеретио редовне полицијске снаге, које су у то вријеме свакако биле агнажоване на више фронтова.

"Ове године успјели смо да организујемо двије обуке за припаднике Жандармерије, а тај процес биће настављен и у идућој години, јер бити припадник ових јединица захтјева одређене стручности које управо ове обуке могу га пруже", најавио је Лукач.

Када је ријеч о Специјалној антитерористичкој јединици /САЈ/, Лукач је навео да се она као високопрофесионална јединица МУП-а Републике Српске ове године посебно истакла са ангажовањима - од активности на спровођењу полицијског часа у Републици Српској, рјешавања талачких ситуација, до ове посељедње акције хапшења Драгана Шеве, убице монаха из Шипова", изјавио је министар унутрашњих послова у интервјуу Срни.

Он је истакао су капацитети САЈ-а ове године проширени на начин да је оквиру ове јединице формирана и Хеликоптерска јединица која ће располагати са три хеликоптера, од који је један хеликоптер већ стигао.

"Овај хеликоптер има посебан медицински модул и он заиста може значајно допринијети помоћи у спашавању становништва посебно у овим условима епидемије, али се такође може користити и за друге интервенције спашавања ситуација и оперативни рад", рекао је Лукач.

Он је истакао да је посебно поносан на хуманост који су припадници МУП-а Српске показали у овој години, јер су само у вријеме епидемије организовали пет акција добровољног даривања крви у којима је крв дало око 1.500 припадника МУП-а.

"Овим путем захваљујем свима њима, а посебно ме радује што су у акцији учествовали и кадети Полицијске академије. Сви смо свјесни проблема са којима се тренутно сусрећу здравствени радници и ми смо на овај начин настојали да помогнемо Заводу за трансфузијску медицину чије залихе крви су због тренутне епидемиолошке ситуације често на граници. Истовремено, похвалио бих и наше полицијске службенике који су исказали висок степен пожртвованости у спашавању људских живота, а неке од њих смо представили на нашем традиционалном новогодишњем пријему", рекао је Лукач.

Наводећи да приоритети МУП-а Српске у 2021. години остају борба против свих видова криминала и борба против тероризма, Лукач је рекао да немају илузија да ће се ускоро ријешити проблем мигрантске кризе, али да је МУП Српске спреман да да пуни ангажман с циљем очувања стања безбједности, поштујући при томе људска права и слободе самих миграната.

"Наставићемо да пружамо подршку Граничној полицији БиХ у очивању источне границе, као и свој анагжаман на подручју Српске који проводимо у континуитету са циљем очувања стање безбједности да не би дошло до угрожавања грађана и њихова имовине", нагласио је министар.

У овој години, каже он, очекује да се коначно успостави Заједничка контакт тачка за сарадњу са Еурополом на начин дефинисан Оперативним споразумом, јер је она услов за успјешну сарадњу у борби против међународног криминала и успјешан рад полиције.

(Срна) 

Коментари / 70

Оставите коментар
Name

Горан

02.01.2021 09:29

А ста наприца цоек...има ли неки политицар за корупцију ухапсен,или то не постоји.На улицама је лаксе купити дрогу него хљеб,како прицају клинци.Казу висе се дјеце дрогира него сто их пије сок.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аа

02.01.2021 10:34

Министре, изгледа да вас чека метла у фебруару, а и да вас потам јесте ли истражили ко вам донесе и шефу ували украдену икону па нас онако прописно обрука у свијету?

Name

Борац

02.01.2021 10:54

Теби су преци коњи,стале и стазе за трцање од народа.

Name

Ухх

02.01.2021 10:56

А ста је за тендерима,респираторима,крадјом гласова,самарањем посланика,сатором,о убиством Давида и скривањем доњег веса....? О томе нам мало прицај.

Name

ЛУДНИЦА ПОТПУНА

02.01.2021 11:22

УПРАВА ЗА ТЕРОРИЗАМ. ПА ЈЕЛ ВИ УХВАТИСТЕ НЕКОГ. НИСТА. УПРАВА ЗА ТЕСКИ КРИМИНАЛ. СТА ТИ РАДЕ. НИСТА. ПА ДРЗАВА СЕ ГУСИ У КРИМИНАЛУ И ДРОГИ, ВИ НИКОГ ДА УХАПСИТЕ. ПА УПРАВА ЗА КОЊИЦУ. КОЈИ ЦЕ НАМ К....И ТА КОЊИЦА, НИЈЕ СРЕДЊИ ВИЈЕК. СТА ЈЕ ВАМА МИНИСТРЕ. СТВАРНО.

Name

Драган

02.01.2021 11:35

А тек убиства, која наравно неце бити расвијетљена јос задуго, све док овај сљам неоде са власти

Name

Мангупи

02.01.2021 11:43

Мени су полицајци из Дервенте прошле године успешно покрали шуме за 20.000км а ти ни репом да махне. Полицајац Цокило и шеф Грабовац.

Name

ВРС

02.01.2021 11:53

Јел овај рече да Драшко није ни до кољена Радоичићу!!!????????!!! Можете се шепутити још мање од двије године...!!!

Name

Ром

02.01.2021 20:36

Сад очекујемо да се појави тај сканк на улицама Српске ако се све не пребаци у ЕУ. Хоћете ли икад ишта те дроге што се заплијени уништити паљењем или... ?

Name

Пендрек ефендија

03.01.2021 02:15

Масала ал су се намуцили

Name

Михајло

02.01.2021 09:33

Министар који је прогонио, тукао и малтретирао овај народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

02.01.2021 11:36

Њега це историја великим црним словима уписати, и родјена дјеца це га се стидити осим ако их не одгоји да буду као и он

Name

РЕ ВРС

02.01.2021 12:56

Па и није до кољена, Игор није Драшку до кољена.Умислили људи(Лукач. Додик,Игор,Стевандић,Ђајић) да ду већи од Бога а у ствари су јадни већ одавно и на кољенима за разлику од господина Станивуковића који стоји чврсто на ногама.ЖЕЛИМ ми срећну Нову годину и да нам је жив и здрав.

Name

Стеван

02.01.2021 09:33

Ви сте ненародна хунта над којом нема законске контроле. Над обичним народом се иживљавате а штитите најгори криминал! Не сакривајте се иза заштите Републике јер је ви је тим уништавате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Влад Тепеш

02.01.2021 09:43

Ахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

д

02.01.2021 09:44

МУП се треба трудити да му планови буду да га цијени народ, а не неки други. То су планови прави а народ зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија

02.01.2021 09:47

Ма какав успјех.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иван

02.01.2021 09:47

Још ситно и робија чека многе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сир Оливер

02.01.2021 10:38

Благ неки човјек !

Name

Ре

02.01.2021 09:48

Највеци љиго у политицком зивоту РС. Гњида од цовјека

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ре

02.01.2021 14:26

Човјек који је тужио државувзбог присилне мобикизације и нанесене душевне боли јер је морао бити у ВРС. Биједнији од њега је само народ који га подрзава.

Name

Лукаценко, СУД и Тузиластво

03.01.2021 06:10

Правосудни Систем у Републици Српској је криминални и Једино тако је Лукаценко могао да добије спор и одсетету од Републике Српска. Ако ико сруси Српску, то це бити Лукаценко и Лактасенко.

Name

Грађанин

02.01.2021 09:48

Да је државе и владавине права ти никад не би био то што јеси. Ти причаш о "успјесима МУП" а имамо толико нерасветљених убистава! Али само полако дочекаћемо и републичке изборе када ће вас Драшко све почистити лопови једни!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

02.01.2021 09:51

Цујели овај цовјек себе колико глупости је рекао, бљак

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кемо

02.01.2021 09:53

Највеци успјех је скривање Давидовог убице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

02.01.2021 11:37

Али само тренутно

Name

Лукац

02.01.2021 14:14

Све је вец уклоњено! Нема ста да тразите!

Name

Тиито

02.01.2021 09:54

А по која плеска у скупштини јели у плану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wанземаљац

02.01.2021 09:54

Само ти министре сути то сто ти исприца је загонетка за мале маце сваки дан се десавају убијства и криминал који ти или нецес или под нецијом пријетњом немозес да спријецис..Господине министре засто страдају млади људи а за то нико не одговара.засто криминал и корупција на сваком кораку а ви подрзавате изврсиоце..засто не обављате свој дио посла свјесно и савјесно да народ у вас има повјерење а не када вас види сви су препласени.улите мало наде овом испреоаданом народу..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дистортед моралитy

02.01.2021 09:59

Сваки нормалан цовјек, који обавља функцију коју обавља Лукац, би дао оставку, након судских пресуда против МУПА РС због крсења основних љуских права. О

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крњеуша

02.01.2021 10:43

Мали човјек великих амбиција неће никад дати оставку. Он је за ношење пушке, гдје при том није битно у кога је та пушка уперена, дијете, човјека или животињу. Ђаво ће га однијети.

Name

@Крњеуша

02.01.2021 14:15

Потпуно се слазем са свим написаним!

Name

РадеЛукиц

02.01.2021 10:03

Вјеровати министру,он је бас ауторитет....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Граха дилер са знацком

02.01.2021 10:05

Стијак,ковацевиц,Радуловиц. Да се не забораве успјеси заборављених асова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Граха дилер с значком

02.01.2021 11:42

Синиша Карановић и Горан Гуска успјеси да се зна.Гдје је сада Карановић?

Name

Мирослав

02.01.2021 10:07

Нисам чуо дали је министар био у Трну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

02.01.2021 10:07

Фуј!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мањача

02.01.2021 10:13

Нек си ти нама керамичар из пцковаца министар...

ОДГОВОРИТЕ
Name

???

02.01.2021 10:14

Успјех је то што истрага о убиству Давида Драгичевића тапка у мјесту и докази се полако уништавају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

02.01.2021 10:20

Дај оставку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац Р СРПСКЕ

02.01.2021 10:24

Хоцес се борити прорив криминала који праве из твоје секте. Немој се ти борити нама је све горе како се ти борис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

02.01.2021 10:26

Одговараћеш ако бог да 2022 за све фукаро сељачка .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

02.01.2021 10:26

Дзуко једна не прицај ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сековљанин

02.01.2021 11:08

Какав је ово љигавац.

Name

Реалан

02.01.2021 10:46

Кад човјек прочита текст и коментаре онда је јасно да је прича госн министра фризирана и реалност окреће дијаметрално. За владајућу касту је то нормално да се народу баца прашина у очи. Све промјене које треба да се десе мислим да ће бити узалудне у колико виновници и налогодавци не буду процесуирани. Драшко је добро кренуо....чисти своје двориште па креће даље. Само да тако настави. Мислим да овај народ заслужује и више и боље од садашње власти са којом је додирнуо дно. Са надом у боље сутра поздрав свим људима добре воље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XY

02.01.2021 10:58

Које одсуство морала и образа цовјек мозе да посједује да нам прица оволике лази. Јуце је вас "цастан" цовјек убио момка, пуне улице дроге, крадје и разбојниства на сваком кораку, криминалци свакодневно терорису и отимају лицну имовину градјана итд итд...!!! Твој поглед пласи сваког нормалног цовјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

02.01.2021 13:31

Лукач је сеоско дијете које је имало сан. Сан да буде неко битан, моћан и богат. Пошто Лукач није бистар да би тај сан остварио како Бог заповиједа, он је тај сан остварио тако како јест. А није ни продуховљен да вјерује у ону " како посијеш, тако пожањеш". Тако да он у коначном мисли да ће живјети и владати вјечно. Јадан не био.

Name

Мој министар ниси..

02.01.2021 11:04

Лукачу ти си 28.12. на тргу Крајине, све показао и рекао. Тачка. Тукао свој народ. Тачка. Народ не заборавља. Тачка. Искрено се надам да ћемо на тебе ускоро ставити тачку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нити мој

02.01.2021 14:19

"Некад" је он и пуцао на свој народ! Да туце, то се не пика! Добро смо зиви!

Name

Политика и правда

02.01.2021 11:08

Поглед му говори да је криминалац и да се та особа постави на то мјесто је лудост стољећа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трн

02.01.2021 11:10

Тебе уклонити и криминал за 99% смањен

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

02.01.2021 11:16

За кога ти толико јачаш полицију,да ли против,,унутрашњег"непријатеља тј.неистомишљеника,опозиције и мислиш ли да одступиш после другог мандата? Доста те је,досадио си и Богу и народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срдјан

02.01.2021 11:16

Који тероризам бре, пусти ту супљу висе. Ухвати се ти корупције И криминала којих је на сваком кораку....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мафиоза

02.01.2021 11:20

О С Т А В К А !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

02.01.2021 11:21

Боље би му било да сути....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аса

02.01.2021 11:34

Борба против тероризма????? Па јел се бориш против исламске државе и ал каиде министре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

02.01.2021 11:44

То што ја, ако неког не знам у државном бироу могу само да се спремим да ме неко зај..ава и то свака некултурна и неписмена шуша и шмокљо, то је највећи и најпрепознатљивији “успјех” ваше гарнитуре. Тај безобразлук и јавашлук преплавио је сва ваша добра дјела која се од многих ваших бахатости не виде. Убиједјен сам да за двије године силазите са политичке сцене..народ није стока.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта нам реце

02.01.2021 12:23

Оно сто је истина на терену јесте то да дроге никада није било више на улицама БИХ и да никада није била доступнија за купити. Имамо буквално све као сто имају велики градови свијета, са сигурношћу знам да велики број омладинаца користи различите опојне супстанце, марихуану најчешће и ЛСД таблете. Полиција о томе много зна и ништа не предузима. У Држави каква је Босна боље имати пасивну и дрогирану омладину него здраву и револуционарног духа. У сваком граду у Републици Српској ако поразговарате са неким од градјана вољних да причају могу вам тачно казати ко продаје и ко се дрогира. РС има 1000000 становника, три пута мање од Београда све се зна. Да постоји искрена жеља и воља могли би искоријенити употребу дрога да будемо примјер цитавом свијету али то не одоговара нашем Министру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страниx

02.01.2021 13:08

Ма какав си ти министар од метар и зилет са погледом који нормалном цовјеку све говори.Трабуњас о тероризму као да се овде сваки дан бомбас самоубица рокне и побије све око себе,ма коме смо ми овде јос интересантни јадо јадни ,коме ти продајес маглу.Ко је убио Давида,Круница ,под цијом заститом тамо нека фол Србска цаст дила дрогу по БЛ ,то ти нама мало појасни ,прије него фрцис са те функције,кепец један арогантни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поглед убице!

02.01.2021 14:21

Зар није? Мора да су га тукли у сколи. Сад враца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

02.01.2021 15:48

Мало реци обицни лудак и психопата ето то је он Лукасенко.

Name

Док Холидеј

02.01.2021 16:04

РАД ПОЛИЦИЈЕ СЕ ОГЛЕДА САМО ДА СУ ПРИМАЛИ СВЕ ВРИЈЕМЕ ПЛАТУ И ХАПСИЛИ ЖТВЕ А БРАНИЛИ КРИМИНАЛЦЕ И УБИЦЕ ОБИЧНИ ПОЛИЦАЈАЦ БИ И РАДИО ПО ПРОПИСУ АЛИ СУ ГА СПУТАВАЛИ ЛУКАЧ И ОСТАЛА БРАТИЈА.

Name

Борис

02.01.2021 15:52

Волио бих знати само један од тих РИЈЕШЕНИХ СЛУЧАЈЕВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

02.01.2021 15:56

Министарство унутрашњих послова претворили сте у министарство криминала и насиља, зато можете рећи да сте били успешни јер сте заштитили многе криминалце и разбојнике али хвала Богу, нисте ништа успели сакрити од јавности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кази нам минисре

02.01.2021 18:31

КО ЈЕ УБИО ПОКОЈНОГ ДАВИДА КАЗИ НАМ МИНИСТРЕ КО ЈЕ УБИО ПОКОЈНОГ ДАВИДА КАЗИ НАМ МИНИСТРЕ КО ЈЕ УБИО ПОКОЈНОГ ДАВИДА КАЗИ НАМ МИНИСТР КАКО СПАВАС КАЗИ НАМ МИНИСТРЕ СТА САЊАС

Name

Станко

02.01.2021 23:49

Са досадасњим резулатима казнити на изборима 2022 и утврдити ко је злоупотријебио слузбени полозај и процусеират

ОДГОВОРИТЕ
Name

Губи Се

03.01.2021 06:37

Губи се Стоко и ослободи народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оо

03.01.2021 09:25

Црна земљооо отвори се!!па доклеее???? Дно дна и испод! Тузио дрзаву добио одстету и од исте гулиии плату и привилегије за Гинисаа!!знање нулаа постење нула слузбени полозај нулаа злоупотребееее партијскиии институцијаа партијскотајкунска крупне рибее сетају харце се на Слободној територији њиховој!!јавноо без срамаа !!папци прелетации потковании уцијењениии лоповска приватизацијааа пензионерии радници омладина све обесправљеноооо све опљацканоо јавна предузецаа банкее ресурсии тендериии гигантиии опљацкани а министри се баскареее са ловом и коњицом !!спрдацинаа балканскааа!!!бахацењее од возног паркааа дрзацаа кисобрана резиденцијее вилее базени у овој опљЦкyној земљи су за Гиниса!само одблокирати правосудје и мјнистре пред закон за све једнак!!!а о корони???? И пљацки у корони а народ са дугим цијевима страситии е то је бисер бисера !!керамицар остаје керамицар а љага траје за навијек вјековааа!!нема виде каја мозе опеати љагу!!!!!10

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миромо

03.01.2021 11:38

О каквом успјеху причаш човјеће па ти си све уназадио и кост међу колеге убацио боље речено дестабилиро и професиналнос довео на нулу и још причаш у будучности ?? Па ти до априла нечеш остТи иду кривичне и разрешење дужности

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гор@н

03.01.2021 16:22

Министре све си то фино срочио, шта је са убиствима ко уби Давида, Вукелића, Крунића(налогодавци), Синишу, Милоша мога оца и многе друге. Лијепо пишеш а и лажеш само не знам кога више кажу у рату си био храбар а у миру шта се десило. Амбиције, глад и монструозност те обузели јели за ову државу мој покојни отац провео 43 мјесеца на линији да би имао примање од 12КМ дневно, јесу ли за то људи гинули на свим странама да их криминалци воде. Тако нам и треба кад ћутимо односно већина ћути и постало је нормално да када изгубиш некога кажу ти ћути болан има вас још у кући. Кажу ко нас је клео није нас шедео, није нас нико клео проклети смо ми сами од себе, болесни од зависти, љубоморе и неморала.

ОДГОВОРИТЕ