Lukač o uspjesima u prošloj i zadacima u ovoj godini

- Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač istakao je u intervjuu Srni da su uprkos vanrednoj situaciji, uzrokovanoj pandemijom virusa korona svi planirani zadaci Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srpske u ovoj godini uspješno realizovani, te da prioriteti u 2021. godini ostaju borba protiv svih vidova kriminala i borba protiv terorizma.

Republika Srpska 02.01.2021 | 10:10
Lukač o uspjesima u prošloj i zadacima u ovoj godini

- Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač istakao je u intervjuu Srni da su uprkos vanrednoj situaciji, uzrokovanoj pandemijom virusa korona svi planirani zadaci Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srpske u ovoj godini uspješno realizovani, te da prioriteti u 2021. godini ostaju borba protiv svih vidova kriminala i borba protiv terorizma.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske ove godine našlo se, zajedno sa našim građanima, pred nesvakidašnjim i neplaniranim izazovom, a to je vanredno stanje/vanredna situacija u Srpskoj izazvana epidemijom virusa korona. Prije skoro deset mjeseci suočili smo se sa brojnim poslovima i zadacima, na koje je, slobodno mogu reći, MUP Srpske uspješno odgovorio. Zato ću prije svega iskoristiti priliku da svim našim pripadnicima i svim građanima Republike Srpske čestitam Novu godinu uz želju da 'izazovi' iz 2020. godine ostanu iza nas", poručio je ministar Lukač.

On je naveo da su, pored poslova i zadataka koji su se odnosili na sprovođenje mjera Republičkog štaba za vanredne situacije, realizovane brojne akcije na sprečavanju organizovanog kriminala.

"Izdvojio bih možda jednu od posljednjih u kojoj je zaplijenjena rekordna količina opojne droge skank, čak 460 kilograma, koja je prema našim procjenama bila namijenjena za inostranstvo", rekao je Lukač u intervjuu Srni.

Prema njegovim riječima, MUP Srpske sproveo je brojne operativne akcije na sprečavanju korupcije, a u okviru ovih aktivnosti nisu se ustručavali ni da liše slobode svoje pripadnike za koje postoji osnov sumnje da su bili izvršioci ovih krivičnih djela.

Lukač je podsjetio i da je u saradnji sa gradovima i opštinama u ovoj godini nastavljena realizacija projekta "Bezbjedan grad" koji podrazumijeva uspostavljanje sistema video-nadzora javnih površina u lokalnim zajednicama, s ciljem preventivne zaštita građana i njihove imovine, ali i radi borbe protiv kriminala, terorizma i svih drugih oblika narušavanja bezbjednosti i javnog reda i mira.

"Sistem video-nadzora usupostavljen je u 27 lokalnih zajednica, a u toku je uspostavljanje sistema u 16 lokalnih zajednica u Republici Srpskoj. Ovaj projekat već je dao značajne rezultate u gradovima i opštinama gdje već neko vrijeme funkcioniše. Na području Istočnog Sarajeva i Doboja dao je značajne rezultate i u rasvjetljavanju krađa vozila, provala, razbojništava, paljevina vozila, rasvjetljavanja težih saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna od učesnika pobjegao, pa do lociranja izvršioca krivičnog djela ubistvo. Sve to pokazuje opravdanost njegovog postojanja", istakao je ministar Lukač.

On je podsjetio da je MUP Srpske javnosti predstavio šta je sve urađeno u Centru za obuku za posljednje četiri godine, gdje je na prostoru zapuštene kasarne Zalužani nikao jedinstven kompleks za obuku policije ne samo u BiH, već i u regionu.

"U okviru Centra za obuku smjestili smo i nekoliko naših operativnih uprava, od Specijalne antiterorističke jedince, Jedinice žandarmerije, Uprave za organizovani i teški kriminalitet, Uprave za borbu protiv terorizma i ekstremizma i Uprave za obezbjeđenje ličnosti i objekata, do Helikopterska jedinice i Jedinice konjice. U toku je i izgradnja novog objekta Policijske akademije, čime ćemo objediniti najznačajnije aktivnosti policije na jednom mjestu", naglasio je ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Istovremeno, naveo je on, nastavljen je strateški projekat podmlađivanja policije, te je u posljednjih pet godina odškolovano i u redove policije primljeno oko 1.100 novih policijskih službenika.

"Trenutno je na školovanju na Policijskoj akademiji oko 350 kadeta i svakako da je njihova obuka specifična u odnosu na prethodne generacije, jer se provodi u uslovima karantina. Na taj korak smo se odlučili zbog trenutne epidemiološke situacije s ciljem zaštite zdravlja svih koji učestvuju u tom procesu - od kadeta do nastavnog osoblja", rekao je Lukač.

Njagova namjera je, kako kaže, da još podmladi policiju, imajući u vidu povećan broj pripadnika MUP-a Republike Srpske koji odlaze u penziju.

"Izgradnjom nove zgrade Policijske akademije i internata u Centru za obuku dobićemo savremene kapacitete za školovanje kadeta i njihovu obuku, ali i mogućnost da istovremeno školujemo dvije generacije kadeta", rekao je ministar Lukač.

Govoreći o radu Žandermerije, on je naglasio da je ona svakako nova snaga MUP-a Republike Srpske koja je za godinu dana, kroz brojne angažmane dokazala svrsishodnost svog postojanja.

"Pripadnici jedinica Žandarmerije su u proteklih godinu dana i četiri mjeseca, koliko Žandarmerija postoji, učestvovali u brojnim akcijama usmjerenim na sprečavanju kriminala, održavanju javnog reda i mira, akcijama potraga i drugo. Bili su nam značajan oslonac u prva dva mjeseca od progalašenja epidemije u Republici Srpskoj, kada je na snazi bio policijski čas", istakao je Lukač.

On je ocijenio da je njihov angažman u vrijeme vanredne situacije, odnosno vanrednog stanja značajno rasteretio redovne policijske snage, koje su u to vrijeme svakako bile agnažovane na više frontova.

"Ove godine uspjeli smo da organizujemo dvije obuke za pripadnike Žandarmerije, a taj proces biće nastavljen i u idućoj godini, jer biti pripadnik ovih jedinica zahtjeva određene stručnosti koje upravo ove obuke mogu ga pruže", najavio je Lukač.

Кada je riječ o Specijalnoj antiterorističkoj jedinici /SAJ/, Lukač je naveo da se ona kao visokoprofesionalna jedinica MUP-a Republike Srpske ove godine posebno istakla sa angažovanjima - od aktivnosti na sprovođenju policijskog časa u Republici Srpskoj, rješavanja talačkih situacija, do ove poseljednje akcije hapšenja Dragana Ševe, ubice monaha iz Šipova", izjavio je ministar unutrašnjih poslova u intervjuu Srni.

On je istakao su kapaciteti SAJ-a ove godine prošireni na način da je okviru ove jedinice formirana i Helikopterska jedinica koja će raspolagati sa tri helikoptera, od koji je jedan helikopter već stigao.

"Ovaj helikopter ima poseban medicinski modul i on zaista može značajno doprinijeti pomoći u spašavanju stanovništva posebno u ovim uslovima epidemije, ali se takođe može koristiti i za druge intervencije spašavanja situacija i operativni rad", rekao je Lukač.

On je istakao da je posebno ponosan na humanost koji su pripadnici MUP-a Srpske pokazali u ovoj godini, jer su samo u vrijeme epidemije organizovali pet akcija dobrovoljnog darivanja krvi u kojima je krv dalo oko 1.500 pripadnika MUP-a.

"Ovim putem zahvaljujem svima njima, a posebno me raduje što su u akciji učestvovali i kadeti Policijske akademije. Svi smo svjesni problema sa kojima se trenutno susreću zdravstveni radnici i mi smo na ovaj način nastojali da pomognemo Zavodu za transfuzijsku medicinu čije zalihe krvi su zbog trenutne epidemiološke situacije često na granici. Istovremeno, pohvalio bih i naše policijske službenike koji su iskazali visok stepen požrtvovanosti u spašavanju ljudskih života, a neke od njih smo predstavili na našem tradicionalnom novogodišnjem prijemu", rekao je Lukač.

Navodeći da prioriteti MUP-a Srpske u 2021. godini ostaju borba protiv svih vidova kriminala i borba protiv terorizma, Lukač je rekao da nemaju iluzija da će se uskoro riješiti problem migrantske krize, ali da je MUP Srpske spreman da da puni angažman s ciljem očuvanja stanja bezbjednosti, poštujući pri tome ljudska prava i slobode samih migranata.

"Nastavićemo da pružamo podršku Graničnoj policiji BiH u očivanju istočne granice, kao i svoj anagžaman na području Srpske koji provodimo u kontinuitetu sa ciljem očuvanja stanje bezbjednosti da ne bi došlo do ugrožavanja građana i njihova imovine", naglasio je ministar.

U ovoj godini, kaže on, očekuje da se konačno uspostavi Zajednička kontakt tačka za saradnju sa Europolom na način definisan Operativnim sporazumom, jer je ona uslov za uspješnu saradnju u borbi protiv međunarodnog kriminala i uspješan rad policije.

(Srna) 

Komentari / 70

Ostavite komentar
Name

Goran

02.01.2021 09:29

A sta naprica coek...ima li neki politicar za korupciju uhapsen,ili to ne postoji.Na ulicama je lakse kupiti drogu nego hljeb,kako pricaju klinci.Kazu vise se djece drogira nego sto ih pije sok.

ODGOVORITE
Name

Aa

02.01.2021 10:34

Ministre, izgleda da vas čeka metla u februaru, a i da vas potam jeste li istražili ko vam donese i šefu uvali ukradenu ikonu pa nas onako propisno obruka u svijetu?

Name

Borac

02.01.2021 10:54

Tebi su preci konji,stale i staze za trcanje od naroda.

Name

Uhh

02.01.2021 10:56

A sta je za tenderima,respiratorima,kradjom glasova,samaranjem poslanika,satorom,o ubistvom Davida i skrivanjem donjeg vesa....? O tome nam malo pricaj.

Name

LUDNICA POTPUNA

02.01.2021 11:22

UPRAVA ZA TERORIZAM. PA JEL VI UHVATISTE NEKOG. NISTA. UPRAVA ZA TESKI KRIMINAL. STA TI RADE. NISTA. PA DRZAVA SE GUSI U KRIMINALU I DROGI, VI NIKOG DA UHAPSITE. PA UPRAVA ZA KONJICU. KOJI CE NAM K....I TA KONJICA, NIJE SREDNJI VIJEK. STA JE VAMA MINISTRE. STVARNO.

Name

Dragan

02.01.2021 11:35

A tek ubistva, koja naravno nece biti rasvijetljena jos zadugo, sve dok ovaj sljam neode sa vlasti

Name

Mangupi

02.01.2021 11:43

Meni su policajci iz Dervente prošle godine uspešno pokrali šume za 20.000km a ti ni repom da mahne. Policajac Cokilo i šef Grabovac.

Name

ВРС

02.01.2021 11:53

Јел овај рече да Драшко није ни до кољена Радоичићу!!!????????!!! Можете се шепутити још мање од двије године...!!!

Name

Rom

02.01.2021 20:36

Sad očekujemo da se pojavi taj skank na ulicama Srpske ako se sve ne prebaci u EU. Hoćete li ikad išta te droge što se zaplijeni uništiti paljenjem ili... ?

Name

Pendrek efendija

03.01.2021 02:15

Masala al su se namucili

Name

Mihajlo

02.01.2021 09:33

Ministar koji je progonio, tukao i maltretirao ovaj narod.

ODGOVORITE
Name

Dragan

02.01.2021 11:36

Njega ce istorija velikim crnim slovima upisati, i rodjena djeca ce ga se stiditi osim ako ih ne odgoji da budu kao i on

Name

RE VRS

02.01.2021 12:56

Pa i nije do koljena, Igor nije Drašku do koljena.Umislili ljudi(Lukač. Dodik,Igor,Stevandić,Đajić) da du veći od Boga a u stvari su jadni već odavno i na koljenima za razliku od gospodina Stanivukovića koji stoji čvrsto na nogama.ŽELIM mi srećnu Novu godinu i da nam je živ i zdrav.

Name

Stevan

02.01.2021 09:33

Vi ste nenarodna hunta nad kojom nema zakonske kontrole. Nad običnim narodom se iživljavate a štitite najgori kriminal! Ne sakrivajte se iza zaštite Republike jer je vi je tim uništavate.

ODGOVORITE
Name

Vlad Tepeš

02.01.2021 09:43

Ahahahaha

ODGOVORITE
Name

d

02.01.2021 09:44

MUP se treba truditi da mu planovi budu da ga cijeni narod, a ne neki drugi. To su planovi pravi a narod zna.

ODGOVORITE
Name

Ilija

02.01.2021 09:47

Ma kakav uspjeh.

ODGOVORITE
Name

ivan

02.01.2021 09:47

Još sitno i robija čeka mnoge.

ODGOVORITE
Name

Sir Oliver

02.01.2021 10:38

Blag neki čovjek !

Name

Re

02.01.2021 09:48

Najveci ljigo u politickom zivotu RS. Gnjida od covjeka

ODGOVORITE
Name

Re re

02.01.2021 14:26

Čovjek koji je tužio državuvzbog prisilne mobikizacije i nanesene duševne boli jer je morao biti u VRS. Bijedniji od njega je samo narod koji ga podrzava.

Name

Lukacenko, SUD i Tuzilastvo

03.01.2021 06:10

Pravosudni Sistem u Republici Srpskoj je kriminalni i Jedino tako je Lukacenko mogao da dobije spor i odsetetu od Republike Srpska. Ako iko srusi Srpsku, to ce biti Lukacenko i Laktasenko.

Name

Građanin

02.01.2021 09:48

Da je države i vladavine prava ti nikad ne bi bio to što jesi. Ti pričaš o "uspjesima MUP" a imamo toliko nerasvetljenih ubistava! Ali samo polako dočekaćemo i republičke izbore kada će vas Draško sve počistiti lopovi jedni!!!

ODGOVORITE
Name

Dragan

02.01.2021 09:51

Cujeli ovaj covjek sebe koliko gluposti je rekao, bljak

ODGOVORITE
Name

Kemo

02.01.2021 09:53

Najveci uspjeh je skrivanje Davidovog ubice

ODGOVORITE
Name

Dragan

02.01.2021 11:37

Ali samo trenutno

Name

Lukac

02.01.2021 14:14

Sve je vec uklonjeno! Nema sta da trazite!

Name

Tiito

02.01.2021 09:54

A po koja pleska u skupštini jeli u planu.

ODGOVORITE
Name

Wanzemaljac

02.01.2021 09:54

Samo ti ministre suti to sto ti isprica je zagonetka za male mace svaki dan se desavaju ubijstva i kriminal koji ti ili neces ili pod necijom prijetnjom nemozes da sprijecis..Gospodine ministre zasto stradaju mladi ljudi a za to niko ne odgovara.zasto kriminal i korupcija na svakom koraku a vi podrzavate izvrsioce..zasto ne obavljate svoj dio posla svjesno i savjesno da narod u vas ima povjerenje a ne kada vas vidi svi su preplaseni.ulite malo nade ovom ispreoadanom narodu..

ODGOVORITE
Name

Distorted morality

02.01.2021 09:59

Svaki normalan covjek, koji obavlja funkciju koju obavlja Lukac, bi dao ostavku, nakon sudskih presuda protiv MUPA RS zbog krsenja osnovnih ljuskih prava. O

ODGOVORITE
Name

Krnjeuša

02.01.2021 10:43

Mali čovjek velikih ambicija neće nikad dati ostavku. On je za nošenje puške, gdje pri tom nije bitno u koga je ta puška uperena, dijete, čovjeka ili životinju. Đavo će ga odnijeti.

Name

@Krnjeuša

02.01.2021 14:15

Potpuno se slazem sa svim napisanim!

Name

RadeLukic

02.01.2021 10:03

Vjerovati ministru,on je bas autoritet....

ODGOVORITE
Name

Graha diler sa znackom

02.01.2021 10:05

Stijak,kovacevic,Radulovic. Da se ne zaborave uspjesi zaboravljenih asova.

ODGOVORITE
Name

re Graha diler s značkom

02.01.2021 11:42

Siniša Karanović i Goran Guska uspjesi da se zna.Gdje je sada Karanović?

Name

Мирослав

02.01.2021 10:07

Нисам чуо дали је министар био у Трну.

ODGOVORITE
Name

Banjaluka

02.01.2021 10:07

Fuj!!!

ODGOVORITE
Name

Manjača

02.01.2021 10:13

Nek si ti nama keramičar iz pckovaca ministar...

ODGOVORITE
Name

???

02.01.2021 10:14

Uspjeh je to što istraga o ubistvu Davida Dragičevića tapka u mjestu i dokazi se polako uništavaju.

ODGOVORITE
Name

Branko

02.01.2021 10:20

Daj ostavku.

ODGOVORITE
Name

Borac R SRPSKE

02.01.2021 10:24

Hoces se boriti proriv kriminala koji prave iz tvoje sekte. Nemoj se ti boriti nama je sve gore kako se ti boris.

ODGOVORITE
Name

PRAVDA

02.01.2021 10:26

Odgovaraćeš ako bog da 2022 za sve fukaro seljačka .

ODGOVORITE
Name

Milan

02.01.2021 10:26

Dzuko jedna ne pricaj nista.

ODGOVORITE
Name

Sekovljanin

02.01.2021 11:08

Kakav je ovo ljigavac.

Name

Realan

02.01.2021 10:46

Kad čovjek pročita tekst i komentare onda je jasno da je priča gosn ministra frizirana i realnost okreće dijametralno. Za vladajuću kastu je to normalno da se narodu baca prašina u oči. Sve promjene koje treba da se dese mislim da će biti uzaludne u koliko vinovnici i nalogodavci ne budu procesuirani. Draško je dobro krenuo....čisti svoje dvorište pa kreće dalje. Samo da tako nastavi. Mislim da ovaj narod zaslužuje i više i bolje od sadašnje vlasti sa kojom je dodirnuo dno. Sa nadom u bolje sutra pozdrav svim ljudima dobre volje.

ODGOVORITE
Name

XY

02.01.2021 10:58

Koje odsustvo morala i obraza covjek moze da posjeduje da nam prica ovolike lazi. Juce je vas "castan" covjek ubio momka, pune ulice droge, kradje i razbojnistva na svakom koraku, kriminalci svakodnevno terorisu i otimaju licnu imovinu gradjana itd itd...!!! Tvoj pogled plasi svakog normalnog covjeka.

ODGOVORITE
Name

Re

02.01.2021 13:31

Lukač je seosko dijete koje je imalo san. San da bude neko bitan, moćan i bogat. Pošto Lukač nije bistar da bi taj san ostvario kako Bog zapovijeda, on je taj san ostvario tako kako jest. A nije ni produhovljen da vjeruje u onu " kako posiješ, tako požanješ". Tako da on u konačnom misli da će živjeti i vladati vječno. Jadan ne bio.

Name

Moj ministar nisi..

02.01.2021 11:04

Lukaču ti si 28.12. na trgu Krajine, sve pokazao i rekao. Tačka. Tukao svoj narod. Tačka. Narod ne zaboravlja. Tačka. Iskreno se nadam da ćemo na tebe uskoro staviti tačku.

ODGOVORITE
Name

Niti moj

02.01.2021 14:19

"Nekad" je on i pucao na svoj narod! Da tuce, to se ne pika! Dobro smo zivi!

Name

Politika i pravda

02.01.2021 11:08

Pogled mu govori da je kriminalac i da se ta osoba postavi na to mjesto je ludost stoljeća.

ODGOVORITE
Name

Trn

02.01.2021 11:10

Tebe ukloniti i kriminal za 99% smanjen

ODGOVORITE
Name

Mirkan

02.01.2021 11:16

Za koga ti toliko jačaš policiju,da li protiv,,unutrašnjeg"neprijatelja tj.neistomišljenika,opozicije i misliš li da odstupiš posle drugog mandata? Dosta te je,dosadio si i Bogu i narodu.

ODGOVORITE
Name

Srdjan

02.01.2021 11:16

Koji terorizam bre, pusti tu suplju vise. Uhvati se ti korupcije I kriminala kojih je na svakom koraku....

ODGOVORITE
Name

Mafioza

02.01.2021 11:20

O S T A V K A !!!

ODGOVORITE
Name

Bl

02.01.2021 11:21

Bolje bi mu bilo da suti....

ODGOVORITE
Name

Asa

02.01.2021 11:34

Borba protiv terorizma????? Pa jel se boriš protiv islamske države i al kaide ministre.

ODGOVORITE
Name

Istina

02.01.2021 11:44

To što ja, ako nekog ne znam u državnom birou mogu samo da se spremim da me neko zaj..ava i to svaka nekulturna i nepismena šuša i šmokljo, to je najveći i najprepoznatljiviji “uspjeh” vaše garniture. Taj bezobrazluk i javašluk preplavio je sva vaša dobra djela koja se od mnogih vaših bahatosti ne vide. Ubijedjen sam da za dvije godine silazite sa političke scene..narod nije stoka.

ODGOVORITE
Name

Šta nam rece

02.01.2021 12:23

Ono sto je istina na terenu jeste to da droge nikada nije bilo više na ulicama BIH i da nikada nije bila dostupnija za kupiti. Imamo bukvalno sve kao sto imaju veliki gradovi svijeta, sa sigurnošću znam da veliki broj omladinaca koristi različite opojne supstance, marihuanu najčešće i LSD tablete. Policija o tome mnogo zna i ništa ne preduzima. U Državi kakva je Bosna bolje imati pasivnu i drogiranu omladinu nego zdravu i revolucionarnog duha. U svakom gradu u Republici Srpskoj ako porazgovarate sa nekim od gradjana voljnih da pričaju mogu vam tačno kazati ko prodaje i ko se drogira. RS ima 1000000 stanovnika, tri puta manje od Beograda sve se zna. Da postoji iskrena želja i volja mogli bi iskorijeniti upotrebu droga da budemo primjer citavom svijetu ali to ne odogovara našem Ministru.

ODGOVORITE
Name

Stranix

02.01.2021 13:08

Ma kakav si ti ministar od metar i zilet sa pogledom koji normalnom covjeku sve govori.Trabunjas o terorizmu kao da se ovde svaki dan bombas samoubica rokne i pobije sve oko sebe,ma kome smo mi ovde jos interesantni jado jadni ,kome ti prodajes maglu.Ko je ubio Davida,Krunica ,pod cijom zastitom tamo neka fol Srbska cast dila drogu po BL ,to ti nama malo pojasni ,prije nego frcis sa te funkcije,kepec jedan arogantni.

ODGOVORITE
Name

Pogled ubice!

02.01.2021 14:21

Zar nije? Mora da su ga tukli u skoli. Sad vraca!

ODGOVORITE
Name

Re

02.01.2021 15:48

Malo reci obicni ludak i psihopata eto to je on Lukasenko.

Name

Dok Holidej

02.01.2021 16:04

RAD POLICIJE SE OGLEDA SAMO DA SU PRIMALI SVE VRIJEME PLATU I HAPSILI ŽTVE A BRANILI KRIMINALCE I UBICE OBIČNI POLICAJAC BI I RADIO PO PROPISU ALI SU GA SPUTAVALI LUKAČ I OSTALA BRATIJA.

Name

Boris

02.01.2021 15:52

Volio bih znati samo jedan od tih RIJEŠENIH SLUČAJEVA.

ODGOVORITE
Name

Petar

02.01.2021 15:56

Ministarstvo unutrašnjih poslova pretvorili ste u ministarstvo kriminala i nasilja, zato možete reći da ste bili uspešni jer ste zaštitili mnoge kriminalce i razbojnike ali hvala Bogu, niste ništa uspeli sakriti od javnosti.

ODGOVORITE
Name

Kazi nam minisre

02.01.2021 18:31

KO JE UBIO POKOJNOG DAVIDA KAZI NAM MINISTRE KO JE UBIO POKOJNOG DAVIDA KAZI NAM MINISTRE KO JE UBIO POKOJNOG DAVIDA KAZI NAM MINISTR KAKO SPAVAS KAZI NAM MINISTRE STA SANJAS

Name

Stanko

02.01.2021 23:49

Sa dosadasnjim rezulatima kazniti na izborima 2022 i utvrditi ko je zloupotrijebio sluzbeni polozaj i procuseirat

ODGOVORITE
Name

Gubi Se

03.01.2021 06:37

Gubi se Stoko i oslobodi narod

ODGOVORITE
Name

Oo

03.01.2021 09:25

Crna zemljooo otvori se!!pa dokleee???? Dno dna i ispod! Tuzio drzavu dobio odstetu i od iste guliii platu i privilegije za Ginisaa!!znanje nulaa postenje nula sluzbeni polozaj nulaa zloupotrebeeee partijskiii institucijaa partijskotajkunska krupne ribee setaju harce se na Slobodnoj teritoriji njihovoj!!javnoo bez sramaa !!papci preletacii potkovanii ucijenjeniii lopovska privatizacijaaa penzionerii radnici omladina sve obespravljenoooo sve opljackanoo javna preduzecaa bankee resursii tenderiii gigantiii opljackani a ministri se baskareee sa lovom i konjicom !!sprdacinaa balkanskaaa!!!bahacenjee od voznog parkaaa drzacaa kisobrana rezidencijee vilee bazeni u ovoj opljCkynoj zemlji su za Ginisa!samo odblokirati pravosudje i mjnistre pred zakon za sve jednak!!!a o koroni???? I pljacki u koroni a narod sa dugim cijevima strasitii e to je biser bisera !!keramicar ostaje keramicar a ljaga traje za navijek vjekovaaa!!nema vide kaja moze opeati ljagu!!!!!10

ODGOVORITE
Name

Miromo

03.01.2021 11:38

O kakvom uspjehu pričaš čovjeće pa ti si sve unazadio i kost među kolege ubacio bolje rečeno destabiliro i profesinalnos doveo na nulu i još pričaš u budučnosti ?? Pa ti do aprila nečeš ostTi idu krivične i razrešenje dužnosti

ODGOVORITE
Name

Gor@n

03.01.2021 16:22

Ministre sve si to fino sročio, šta je sa ubistvima ko ubi Davida, Vukelića, Krunića(nalogodavci), Sinišu, Miloša moga oca i mnoge druge. Lijepo pišeš a i lažeš samo ne znam koga više kažu u ratu si bio hrabar a u miru šta se desilo. Ambicije, glad i monstruoznost te obuzeli jeli za ovu državu moj pokojni otac proveo 43 mjeseca na liniji da bi imao primanje od 12KM dnevno, jesu li za to ljudi ginuli na svim stranama da ih kriminalci vode. Tako nam i treba kad ćutimo odnosno većina ćuti i postalo je normalno da kada izgubiš nekoga kažu ti ćuti bolan ima vas još u kući. Kažu ko nas je kleo nije nas šedeo, nije nas niko kleo prokleti smo mi sami od sebe, bolesni od zavisti, ljubomore i nemorala.

ODGOVORITE