Нови јачи потрес регистрован и јутрос у Петрињи

Нови земљотрес јачине 4,1 степен Рихтерове скале погодио је јутрос подручје Петриње, јавио је Европски медитерански сеизмолошки центар /ЕМСЦ/.

Регион 31.12.2020 | 10:21
Нови јачи потрес регистрован и јутрос у Петрињи

Земљотрес је регистрован у 9.15 часова 42 километра југоисточно од Загреба и 16 километара југозападно од Сиска, наведено је на сајту ЕМСЦ-а.

(Срна) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Огорцен

31.12.2020 09:53

Несреца не бира ни вјеру ни нацију. Недо Бог никоме дозивјети било какву катастрофу. Али брате.....ови га висе претјерују са Петрињем Страдало је јос градова о којим се не писе. Изгледа само се пумпа један град у којима зиве вецином хртвати а градови који су имали и висе зртава се не помињу толико изгледа срби нису толико битни а висе хе зртава српске националности. Катастрофа је катастрофа ал претјерујете .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иги

31.12.2020 10:29

Истина, али ја морамо се јасно слозити са цињеницом да Петриња је била српски храд у крајини до Бљеска... сад је остао хрватски и веома празан, тај град послије земљотреса је мртав, ту висе нема становниства које це то да се труди да обнови, нити се има пара. Мислим да они јауцу за својим србима увелико. То је сад град таман за имигранте. Мислим да се нико не увриједи, бака ми је католкиња једна а друга православка из Петровца, ја само казем своје мисљење, треба бити реалан, сад Хрвати увидјају ста су урадили, имају цију лијепу ХР која труне у коријену и сви листови опадају (млади бијезе). Залосно али истинито.

Name

Није тачно

31.12.2020 14:23

Све што се дешава, дешава се само Божијом вољом и Божјим одређењем. Ништа није без везе. Све је то неко заслужио. Овај народ чека да га задеси нека невоља, па да почне да се солидарише. Да се није десио земљотрес, Хрвати би и даље се мијешали у унутрашњости БиХ, градили би отпад нуклеарни и мрзили и даље Србе и Бошњаке. А овако, сад су се забавили својим белајима. Ово је тек почетак, шта ће све овај Балкански лонац да задеси и у новој 2021.години, само ако не извуче поуку, и да нешто научи из свих ових белаја и невоља. Тешко нама,какав неред правимо годинама на земљи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

31.12.2020 17:51

Ста лупас мајке ти какав бог какви бакраци. Има и срба који су страдали и дјеце, јел то твој добри бог. Нема другог нацина свемогуци него да нас тамани. Ограницен си ко балкон