Novi jači potres registrovan i jutros u Petrinji

Novi zemljotres jačine 4,1 stepen Rihterove skale pogodio je jutros područje Petrinje, javio je Evropski mediteranski seizmološki centar /EMSC/.

Region 31.12.2020 | 10:21
Novi jači potres registrovan i jutros u Petrinji

Zemljotres je registrovan u 9.15 časova 42 kilometra jugoistočno od Zagreba i 16 kilometara jugozapadno od Siska, navedeno je na sajtu EMSC-a.

(Srna) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Ogorcen

31.12.2020 09:53

Nesreca ne bira ni vjeru ni naciju. Nedo Bog nikome dozivjeti bilo kakvu katastrofu. Ali brate.....ovi ga vise pretjeruju sa Petrinjem Stradalo je jos gradova o kojim se ne pise. Izgleda samo se pumpa jedan grad u kojima zive vecinom hrtvati a gradovi koji su imali i vise zrtava se ne pominju toliko izgleda srbi nisu toliko bitni a vise he zrtava srpske nacionalnosti. Katastrofa je katastrofa al pretjerujete .

ODGOVORITE
Name

Igi

31.12.2020 10:29

Istina, ali ja moramo se jasno sloziti sa cinjenicom da Petrinja je bila srpski hrad u krajini do Bljeska... sad je ostao hrvatski i veoma prazan, taj grad poslije zemljotresa je mrtav, tu vise nema stanovnistva koje ce to da se trudi da obnovi, niti se ima para. Mislim da oni jaucu za svojim srbima uveliko. To je sad grad taman za imigrante. Mislim da se niko ne uvrijedi, baka mi je katolkinja jedna a druga pravoslavka iz Petrovca, ja samo kazem svoje misljenje, treba biti realan, sad Hrvati uvidjaju sta su uradili, imaju ciju lijepu HR koja trune u korijenu i svi listovi opadaju (mladi bijeze). Zalosno ali istinito.

Name

Nije tačno

31.12.2020 14:23

Sve što se dešava, dešava se samo Božijom voljom i Božjim određenjem. Ništa nije bez veze. Sve je to neko zaslužio. Ovaj narod čeka da ga zadesi neka nevolja, pa da počne da se solidariše. Da se nije desio zemljotres, Hrvati bi i dalje se miješali u unutrašnjosti BiH, gradili bi otpad nuklearni i mrzili i dalje Srbe i Bošnjake. A ovako, sad su se zabavili svojim belajima. Ovo je tek početak, šta će sve ovaj Balkanski lonac da zadesi i u novoj 2021.godini, samo ako ne izvuče pouku, i da nešto nauči iz svih ovih belaja i nevolja. Teško nama,kakav nered pravimo godinama na zemlji.

ODGOVORITE
Name

Re

31.12.2020 17:51

Sta lupas majke ti kakav bog kakvi bakraci. Ima i srba koji su stradali i djece, jel to tvoj dobri bog. Nema drugog nacina svemoguci nego da nas tamani. Ogranicen si ko balkon