Снежана отворила душу и открила шта жели у 2021. години!

Певачица Снежана Ђуришић сумрала је годину на измаку, те је поделила шта жели у новој 2021. години, али и по чему ће памити ову годину која пролази.

Забава 30.12.2020 | 22:22
Снежана отворила душу и открила шта жели у 2021. години!

По чему ћете памтити, а због чега желите да заборавите ову 2020. годину?

"Мислим да је најбоља реч која описује ову годину - изазов, и по томе ћу је памтити. По свим начинима на које је изазвала наше схватање света, међуљудских односа, блискости, поверења… Изазвала је начине по којима живимо, наше највише вредности, наше навике које су нас обузеле, а да нисмо ни приметили… Памтићу ову годину по томе што нас је на све могуће начине терала да се прилагођавамо, мислимо, налазимо нова решења, мењамо старе навике и управо нас је тако и ојачала и као друштво и као појединце и због тога не желим да заборавим ниједан тренутак, иако можда не увек леп и пријатан, али свакако значајан. Ово доба године волим из висе разлога прелепи тренуци које проводим са породицом и пријатељима, сви предивни обичаји које имамо и за Нову годину и за најлепси хришћански празник Божић."

Шта ћете себи и својим најдражима пожелети у Новој години?

"Можда це вам се сад моје жеље учинити као клише, али једино што увек желим мојој породици и пријатељима, колегама, је увек и једино здравље, поготово сада. Физицко и ментално здравље је нешто без чега не можемо и без чега љубав, новац, срећа и све материјално на овом свету скупљено на гомилу не значи ништа."

Ваша неостварена жеља коју ћете остварити у Новој години?

"Немам неоставрене жеље из простог разлога што никад не желим немогуће и то је начин по ком живим читав живот. Своје жеље и циљеве формирам тако да могу и сама да их остварим и могу слободно да се похвалим стопроцентим успехом. Ипак, постоји нешто што је ван наше моћи, на шта не можемо да утичемо и ту усмеравам сву своју енергију, сву своју жељу и молитву за здравље моје породице, пријатеља, блиских људи и сарадника, читавог света, како физицко, тако и ментално, јер нам је то, као што рекох, најпотребније. Уз чисту жељу у срцу, ведар дух и Божију помоћ то ће се остварити, како и наредне, тако и сваке следеће године!"

Извор: курир.рс Фото: принтсцреен

 

Коментари / 0

Оставите коментар