Дара одлучила да смањи груди!?

Певачица Дара Бубамара одлучила је наводно да иде на операцију груди, жели да их смањи за број јер јој ове сада отежавају тренинге.

Забава 30.12.2020 | 17:47
Дара одлучила да смањи груди!?

- Она је кориговала исхрану и сваки дан је у теретани, и Тони води баш рачуна о свом изгледа, па често и заједно тренирају. Међутим, Дара је доста смршала и сада јој проблем праве велике груди. Почеле су да јој сметају и жели што пре да их се реши. Она је на естради позната као неко ко има озбиљне шестице, али сада са мањком килограма почеле су да јој сметају и да је боле и леђа. На неким женама велике груди изгледају вулгарно, док Дара зна да изнесе бујно попрсје, тако да ће и после смањења изгледати добро, само је више неће болети леђа. Многи мушкарци завиде младом Тонију и он је тога свестан. Иако су им многи прогнозирали кратку романсу они доказују супротно. Разлика у годинама се уопште не примећује, чак ми се чини да Дара има више енергије и од Тонија - каже певачицина другарица, а преносе медији писање Стара.

Дара ће сачекати да се заврше празници, па ће онда отићи на заврши то што је намерила. Она ће искористити то што нема наступа, јер ће неко време морати да мирује.

Извор: курир.рс фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хехе

30.12.2020 17:34

Која сименталка

ОДГОВОРИТЕ