Вјетровито вријеме с температуром до 15 степени

- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити облачно и вјетровито, мјестимично са слабим до умјереним падавинама, на југу и југозападу обилнијим, уз највишу дневну температуру до 15 степени Целзијусових.

Република Српска 29.12.2020 | 08:28
Вјетровито вријеме с температуром до 15 степени

Ујутру и прије подне биће промјенљиво облачно у сјеверним предјелима, на крајњем југу и истоку облачно са кишом, а у вишим пределима могућа је која пахуља, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће промјенљиво облачно, понегдје са сунчаним периодима, на југу и југозападу локално са обилнијом кишом, а у вишим предјелима на југозападу могуће је слабо провијавање снијега.

Дуваће умјерен вјетар, са јаким ударима јужни, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Дневна температура ваздуха биће од пет до 10, на планинама од један, а на крајњем сјеверу и југу и до 15 степени Целзијусових.

Температура јутрос у 8.00 часова: Бјелашница минус четири степена Целзијусова, Хан Пијесак нула, Чемерно и Добој један, Соколац, Тузла и Зеница два, Бијељина пет, Дрвар и Сарајево шест, Мостар седам, Сребреница осам, Билећа девет и Бањалука 10 степени Целзијусових.

Снијега јутрос има на Чемерну 33 центиметра, Хан Пијеску 25, у Калиновику 10, на Мраковици и Сокоцу два и у Сребреници један центиметар.

(Срна) 

Коментари / 0

Оставите коментар