Vjetrovito vrijeme s temperaturom do 15 stepeni

- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti oblačno i vjetrovito, mjestimično sa slabim do umjerenim padavinama, na jugu i jugozapadu obilnijim, uz najvišu dnevnu temperaturu do 15 stepeni Celzijusovih.

Republika Srpska 29.12.2020 | 08:28
Vjetrovito vrijeme s temperaturom do 15 stepeni

Ujutru i prije podne biće promjenljivo oblačno u sjevernim predjelima, na krajnjem jugu i istoku oblačno sa kišom, a u višim predelima moguća je koja pahulja, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana biće promjenljivo oblačno, ponegdje sa sunčanim periodima, na jugu i jugozapadu lokalno sa obilnijom kišom, a u višim predjelima na jugozapadu moguće je slabo provijavanje snijega.

Duvaće umjeren vjetar, sa jakim udarima južni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Dnevna temperatura vazduha biće od pet do 10, na planinama od jedan, a na krajnjem sjeveru i jugu i do 15 stepeni Celzijusovih.

Temperatura jutros u 8.00 časova: Bjelašnica minus četiri stepena Celzijusova, Han Pijesak nula, Čemerno i Doboj jedan, Sokolac, Tuzla i Zenica dva, Bijeljina pet, Drvar i Sarajevo šest, Mostar sedam, Srebrenica osam, Bileća devet i Banjaluka 10 stepeni Celzijusovih.

Snijega jutros ima na Čemernu 33 centimetra, Han Pijesku 25, u Кalinoviku 10, na Mrakovici i Sokocu dva i u Srebrenici jedan centimetar.

(Srna) 

Komentari / 0

Ostavite komentar