Бајкери обрадовали дјецу пакетићима за Нову годину

Тридесетак приједорских бајкера и љубитеља мотора продефиловали су данас улицама Приједора и малишанима даривали новогодишње пакетиће.

Република Српска 27.12.2020 | 18:37
Бајкери обрадовали дјецу пакетићима за Нову годину

Члан Удружења бајкера града Приједора Душко Карлица новинарима је изјавио да је ова активност већ постала традиционална и да годинама на моторима, одјевени у костиме Дједа Мраза увесељавају малишане у граду.

 – Сваке године ми традиционално организујемо ову манифестацију, дружимо се са дјецом и дијелимо им пакетиће, а награда нам је осмјех малишана – казао је Карлица.

Он је додао да су пакетиће купили од добровољних прилога које су међусобно прикупили, а у томе су имали и помоћ локалних привредника привржених моторима који су жељели да подрже ову акцију.

Члан Мото клуба “Каструм” из Новог Града Дражен Репајић је изјавио да је у Приједор дошао да се дружи са колегама и да заједно развеселе дјечицу.

– Дјеца су наше највеће богатство и према њима је се окренуто све, а поготово у ове дане празника – рекао је Репајић.

Уз звуке мотора, како су дошли, тако су и отишли и пролазницима у пјешачкој зони приредили несвакидашњу претпразничну атмосферу, уз поштовање епидемиолошких мјера.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Боро

27.12.2020 19:54

Јако лијеп гест,треба дјецу обрадовати кад год се може.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

28.12.2020 02:00

Драшко их је у Бањалуци обрадовао на Никољдан, јер су га старији исправно научили кад се то код нас ради. Жао ми је ових, који то не знају и који не знају ни објаснити зашто се тако накарадно обуку и чији обичај спроводе! А, најжалије ми је ове дивне дјечице, којој се од рођења почињу усађивати у главу овакве накарадне ствари!

Name

Галеб

27.12.2020 20:44

Ронхиловци дијеле оплацкано од Те исте дјеца Сто су их оплацкали њихову будуцност гдје раде колико су одвоили и до своје плате коју су постено зарадили на постеном послу а не у плацки и криминалу то треба да показу и ти смраде после тога писи о њима као о добротворима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Галеб плачко

27.12.2020 21:57

Што би ти волио да си писмен па да те разумијемо сви!