Bajkeri obradovali djecu paketićima za Novu godinu

Tridesetak prijedorskih bajkera i ljubitelja motora prodefilovali su danas ulicama Prijedora i mališanima darivali novogodišnje paketiće.

Republika Srpska 27.12.2020 | 18:37
Bajkeri obradovali djecu paketićima za Novu godinu

Član Udruženja bajkera grada Prijedora Duško Karlica novinarima je izjavio da je ova aktivnost već postala tradicionalna i da godinama na motorima, odjeveni u kostime Djeda Mraza uveseljavaju mališane u gradu.

 – Svake godine mi tradicionalno organizujemo ovu manifestaciju, družimo se sa djecom i dijelimo im paketiće, a nagrada nam je osmjeh mališana – kazao je Karlica.

On je dodao da su paketiće kupili od dobrovoljnih priloga koje su međusobno prikupili, a u tome su imali i pomoć lokalnih privrednika privrženih motorima koji su željeli da podrže ovu akciju.

Član Moto kluba “Kastrum” iz Novog Grada Dražen Repajić je izjavio da je u Prijedor došao da se druži sa kolegama i da zajedno razvesele dječicu.

– Djeca su naše najveće bogatstvo i prema njima je se okrenuto sve, a pogotovo u ove dane praznika – rekao je Repajić.

Uz zvuke motora, kako su došli, tako su i otišli i prolaznicima u pješačkoj zoni priredili nesvakidašnju pretprazničnu atmosferu, uz poštovanje epidemioloških mjera.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Boro

27.12.2020 19:54

Jako lijep gest,treba djecu obradovati kad god se može.

ODGOVORITE
Name

Re:

28.12.2020 02:00

Драшко их је у Бањалуци обрадовао на Никољдан, јер су га старији исправно научили кад се то код нас ради. Жао ми је ових, који то не знају и који не знају ни објаснити зашто се тако накарадно обуку и чији обичај спроводе! А, најжалије ми је ове дивне дјечице, којој се од рођења почињу усађивати у главу овакве накарадне ствари!

Name

Galeb

27.12.2020 20:44

Ronhilovci dijele oplackano od Te iste djeca Sto su ih oplackali njihovu buducnost gdje rade koliko su odvoili i do svoje plate koju su posteno zaradili na postenom poslu a ne u placki i kriminalu to treba da pokazu i ti smrade posle toga pisi o njima kao o dobrotvorima

ODGOVORITE
Name

Re Galeb plačko

27.12.2020 21:57

Što bi ti volio da si pismen pa da te razumijemo svi!