Осумњичени Драган Шево признао убиство монаха

Осумњичени за убиство монаха Стефана Ачића из манастира Глоговац код Шипова у БиХ, Драган Шево, признао је да је убио свештеника, пишу медији.

Република Српска 22.12.2020 | 13:44
Осумњичени Драган Шево признао убиство монаха

Он је то признао током саслушања, а према писању медија, инспекторима је признао да није планирао убиство, већ да је желио да дође до новца од прилога, а да се ствар отргла контроли.

Како се наводи, он је коцкар који је имао доста дугова, а пошто је раније боравио у манастиру, сматрао је да монаси имају новац од прилога.

Шево је током испитивања испричао и да возач, који га је довезао до манастира Глоговац, није знао за убиство све док се нису вратили у Бањалуку када је вијест о убиству монаха прочитао на Фацебооку.

Злочин се догодио 7. децембра и Шево је два дана био у бјекству.

Током хапшења је сам себе ножем убо у груди, због чега је оперисан и до јуче је боравио у болници.

Убица је идентификован захваљујући монаху који је, прије него што је издахнуо, телефоном позвао другог монаха и рекао му да крвари и да га је "Драган убо ножем".

(Анадолија)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Затвор

22.12.2020 13:14

Затвор сто је убио. И опис како је досао у ову ситуацију на тас друства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево опет

22.12.2020 14:07

Ето, отвори се пут за споразум о признању кривице. Нова злоупотреба инстититута признање кривице је на помолу. Нека мала, симболична затворска казна, уз низ погодности и ето њега назад. Својој уништеној, унесрећеној фамилији коју терорише већ четврт вијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

25.12.2020 14:23

Ако признас пола ти се праста по насем закону,а другу половину бог опраста по бозијем закону.Конацно рјесење је ослобадјајуце.

ОДГОВОРИТЕ