Осумњичени за убиство монаха отпуштен из болнице

Драган Шево, осумњичени за убиство монаха Стефана Ачића у манастиру Глоговац код Шипова, данас је отпуштен из Универзитетског клиничког центра РС, потврђено је за "Независне".

Република Српска 21.12.2020 | 13:06
Осумњичени за убиство монаха отпуштен из болнице

Наиме, из УКЦ- РС  је саопштено да је пацијент Д.Ш. довезен 9.12.2020. године у 16.15 часова санитетским возилом Дома здравља Бањалука у Ургентни центар УКЦ РС.

"Пацијент је по пријему хоспитализован у Клиници за анестезију и интензивно лијецење УКЦ РС гдје му је оперативно збринута повреда грудног коша, а након тога премјештен у Службу за торакалну хирургију УКЦ РС", наводе из УКЦ РС.

Према ријечима начелника Службе за торакалну хирургију Марка Кантара, пацијент је након оперативног збрињавања у Клиници за анестезију и интензивно лијецење УКЦ РС био хопитализован у Служби за торакалну хирургију гдје је лијечење успјешно окончано и данас понедељак је отпуштен из УКЦ РС уз терапијске препоруке.

По изласку из болнице, против њега ће полиција предузети законом предвиђене мјере због сумње да је починио убиство.

Он је подсјетимо ухапшен 9. 12., два дана након убиства монаха, након што  је лоциран у бањалучком мотелу "Нана".

Приликом упада полиције у собу,   Шево је сам је себи нанио повреду ножем.

(Независне)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ас

21.12.2020 12:49

Можда цовјек није испунио очекивани број убистава па га пред празник пустили да “испуни бонус”!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко Њемацка

21.12.2020 15:08

Па,сто га одмах нису спровели у затвор,сваста

Name

Рајка

21.12.2020 15:04

Ма прица за малу децицу ту је нека веца мрака урадила па да се ко фол наде он.Јесте он ал у панхевима знају велимани питајтенацелника сипива он је добруцина само камиони ницу пуни граде са леда градаба сипива сто их хе поткрадао а додика пиготово са пајдасем тегелтиом ту су ти мрка капа људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милиција еx

21.12.2020 15:18

И гдје је пуштен..??!! Кући или на Туњице..??!! Па људи, један трули, распали, смрдљиви наркоман, у стању је да тотално уништи неколико фамилија. Не само своју већ и редом. Ако се на вријеме и одлучно не заустави. Ако му се не стане на пут он иде редом, као и овај иде, а како се види, ићи ће и даље. Уби недужног човјека, калуђера добронамјерног који му је ручак дао, нахранио га. И као да ништа није било, он оде кући. Терор се наставља. Прво кућни, а онда и шире и даље. Стићи ће он и даље од Шипова. Размишља ли овдје ико..??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

21.12.2020 16:08

Ма каква куца, иде у притвор па касније у неку установу, највјероватније на форензицку психијазрију у Сокоцу